Avisos

Cada agent de la Policia Local “tutoritzarà” un sector de Torroella de Montgrí per fomentar la convivència

(14.10.16) La Policia Local de Torroella de Montgrí reforçarà, d’una manera proactiva, la seva proximitat amb el ciutadà i el seu paper en el foment de la bona convivència. Amb aquest propòsit, ha iniciat la implantació d’un nou protocol intern de funcionament, en base al qual cada agent de la plantilla tindrà assignat un sector determinat del municipi. Sobre aquest sector, l’agent disposarà d’un exhaustiu coneixement de les actuacions que s’hi desenvolupen i de les principals preocupacions o requeriments sol·licitats pels ciutadans. Així mateix, en farà un seguiment fins a la seva resolució i comunicarà als interessats les accions que s’han dut a terme.

Per bé que en termes generals el municipi gaudeix d’uns elevats nivells de convivència i de civisme, la Policia Local vol reforçar la seva implicació en el foment de les bones pràctiques i la resolució de conflictes. Josep Martinoy, regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, argumenta: «Per aconseguir aquest objectiu, és imprescindible anar més enllà de les funcions bàsiques de seguretat ciutadana, i cal enfortir els llaços de confiança amb la ciutadania. Perquè això sigui així, és fonamental la proximitat amb el ciutadà i que aquest tingui la certesa que les seves peticions són ateses amb interès i diligència».

Martinoy també precisa: «Sovint, després d’un requeriment, es porta a terme un important treball per part del servei policial, però moltes vegades aquesta feina no arriba al ciutadà i aquest pot tenir la sensació que la seva queixa no ha estat gestionada. Es pretén que això no passi i que tothom pugui tenir una correcta informació per valorar la tasca que desenvolupen els agents.»

Amb aquest nou protocol s’aconseguirà, a més, que tota la plantilla estigui implicada activament en l’assoliment d’aquest objectiu, ja que disposarà de més informació sobre el seu sector i d’una major interactivitat amb els veïns i veïnes. D’altra banda, es podran identificar amb més facilitat les problemàtiques que afecten als diferents sectors i es treballarà activament per aconseguir millorar la qualitat de vida dels ciutadans, i una major cohesió i solidaritat socials.

És un plantejament innovador, que s’emmarca en la voluntat de millora continua i d’autoexigència del servei de la Policia Local que, a mig, termini es vol traduir en l’assoliment d’una certificació que avali la qualitat dels serveis. 

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis