Avisos

Homenatge a Catalina Massaguer Torrent, àvia centenària de la Residència Santa Caterina de Torroella de Montgrí

07.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat aquesta tarda la resident Catalina Massaguer Torrent, amb motiu del seu centenari. L'acte s'ha celebrat a la Residència i Centre de Dia Santa Caterina i, a banda de residents, amistats i familiars, ha comptat amb l'assistència de l'alcalde, Jordi Colomí; la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Anna Bonada i la directora dels serveis territorials de Drets Socials, Helga Nuell.

L'acte ha començat amb la benvinguda a càrrec del gerent de la Fundació, Jordi Reynés, i tot seguit ha intervingut la presidenta del Patronat de la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí, Montserrat Sarassa, que ha fet un perfil biogràfic i humà de l'homenatjada.

A continuació, la directora dels serveis territorials de Drets Socials li ha lliurat la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya i li ha llegit una carta personalitzada del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano.

Tot seguit ha estat el torn de la representació municipal, amb la intervenció de l'alcalde, Jordi Colomí, que ha llegit una carta institucional, i li han lliurat un ram.

Després de l'acte protocol·lari s'ha fet una festa de celebració.

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

11.06.2024

Aquest matí han finalitzat les obres d'asfaltatge de l'aparcament situat al costat del Centre d'Atenció Primària de Torroella de Montgrí. Amb... (Llegir més)

11.06.2024

El Museu de la Mediterrània acollirà el dijous 20 de juny una jornada monogràfica al voltant de la custòdia del territori en la qual es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis