Torroella de Montgrí organitza una jornada per facilitar el contacte entre empreses i treballadors que cerquen feina

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de 2024, de 9 a 14 h, una Jornada d’Ocupació, que tindrà lloc a l’Auditori Teatre Espai Ter, amb l’objectiu de posar en contacte empreses amb necessitats de cobrir llocs vacants i persones que busquen feina.

Es tracta d’una jornada que s’articularà a partir d’entrevistes ràpides entre empreses que ofereixen feina i persones que en busquen. L’objectiu és casar oferta i demanda d’ocupació.

Cadascuna de les empreses o persones autònomes inscrites a la jornada disposarà d'una graella per cada oferta de treball, amb un màxim de 24 candidats. Es preveu una durada d'uns 10 minuts per entrevista. En aquests moments ja hi ha confirmada la participació de 17 empreses amb 28 ofertes laborals de les quals hi ha 68 vacants.

Pel que fa a les persones que busquen feina, el període per inscriure’s a la jornada començarà el 19 de febrer i s’allargarà fins al dia 8 de març. Les persones candidates es poden inscriure a diferents ofertes de treball que siguin del seu interès si reuneix els requisits definits en l’oferta.

Les inscripcions es poden fer online https://ow.ly/WCRH50QyF5u

Prèviament a la Jornada d’Ocupació de Torroella de Montgrí, el Club de la Feina del municipi organitza sessions de formació sobre com inscriure’s a aquesta jornada i com afrontar una entrevista de feina en 10 minuts.

La regidora de promoció de l'ocupació, Cristina Viegas ha manifestat que «Aquesta jornada pretén cobrir diferents necessitats del nostre territori, relacionades amb l'ocupació laboral. Aquesta trobada té l'objectiu de fomentar l'ocupació local, connectant empreses i persones candidates, generant un espai on crear sinergies i relacions entre sectors.»

Per a més informació: Mòbil: 690 62 34 43 / Email: professionals@baixemporda.cat

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis