Avisos

‘Revista de Girona’ presenta el dossier sobre Vicenç Pagès i Jordà al Museu de la Mediterrània

02.08.2023

El Museu de la Mediterrània acollirà aquest dissabte 5 d'agost, a les 19 h, la presentació del  número 339 (juliol-agost) de la Revista de Girona, que conté el dossier «Vicenç Pagès Jordà, el clàssic més modern».  Es tracta d'un completíssim treball de 37 pàgines sobre la polièdrica figura d’aquest autor de múltiples interessos, malauradament traspassat ara fa un any.  Pagès va néixer a Figueres l'any 1963, però des de feia molts anys residia a Torroella de Montgrí.

El dossier, coordinat pels periodistes Gerard Bagué i Josep Pastells, inclou articles de M. Mercè Cuartiella, Esteve Miralles, Adrià Pujol Cruells, Eva Vàzquez, Sebastià Roig, Mar Bosch, Eva Comas-Arnal i Glòria Granell Nogué, directora de l’Escola Municipal d’Humanitats de Girona, on Pagès Jordà va ser cap d’estudis i professor de l’aula d’escriptura.

La presentació consistirà en una taula rodona en què intervindran Eva Vàzquez, periodista; Esteve Miralles, escriptor i Glòria Granell, directora de l'Escola Municipal d'Humanitats de Girona. Tindrà com a moderador Gerard Bagué, director de la Revista de Girona, una publicació editada per la Diputació de Girona. A l'acte hi participaran, també, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i Jordi Camps, vicepresident quart i diputat de Cultura de la Diputació de Girona.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis