Torroella de Montgrí reforça els serveis i equipaments de les platges del municipi coincidint amb el pic de la temporada turística

El socorrisme amplia l'horari de funcionament, comencen les activitats esportives a la platja i s'han estrenat nous equipaments

Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Un nen jugant amb dues monitores al Mini Beach Club
Un nen jugant amb dues monitores al Mini Beach Club
Un dels nous lavabos instal·lats al Passeig Marítim
Un dels nous lavabos instal·lats al Passeig Marítim
Una de les passarel·les instal·lades a la platja de l'Estartit
Una de les passarel·les instal·lades a la platja de l'Estartit

05.07.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha reforçat els serveis, equipaments i activitats a les platges del municipi coincidint amb l'inici de juliol i el pic de la temporada alta estival. Des d'aquest mes estan en funcionament les activitats esportives de l'Estiu Actiu, el Mini Beach Club, el servei de socorrisme cada dia i s'han estrenat nous equipaments com jocs infantils, passeres, cordills protectors de les dunes litorals i altres elements de mobiliari urbà.

Des d'aquest mes i fins al 31 d’agost el servei de socorrisme s'amplia de 10.30 h a 19 h a les platges Gran de l'Estartit i Cala Montgó; i de 11.00 h a 18.00 h a Mas Pinell. Un horari que serà el de salvament diari a totes aquestes platges la primera quinzena de setembre. Després el servei de socorrisme passarà a ser els caps de setmana. 

En el cas de la Platja Gran, la caseta de salvament disposa de cadires amfíbies i muletes per facilitar el bany a les persones amb mobilitat reduïda.

En matèria de facilitar el bany, a la zona de Salvament i al costat de l’Espigó de Garbí, s'han instal·lat línies de vida i baranes. Aquest és l'espai de la platja reservat per les persones amb mobilitat reduïda.

El servei de salvament es va iniciar per Setmana Santa a la Platja Gran els caps de setmana i festius i ara s'amplia i es reforça diàriament coincidint amb la temporada de més ús de les platges. Un cop s'acabi la temporada més alta, el 15 de setembre, tornarà a ser els caps de setmana i festius a la Platja Gran fins el 12 d'octubre.

Nous lavabos i jocs infantils

En l'àmbit dels equipaments, enguany les platges de Torroella de Montgrí i l'Estartit han estrenat 3 nous lavabos públics i 6 jocs infantils en diferents punts de la Platja Gran i Cala Montgó. 

En paral·lel, s'han instal·lat dos aparcabicicletes de fusta a la Platja del Ter Vell i s'han renovat les cordes i estaques que separen la sorra de l'aparcament, marquen els camins i protegeixen les dunes litorals.

Arrenquen les activitats de l'Estiu Actiu i el Mini Beach Club

Pel que fa a les activitats ha arrencat l'Estiu Actiu i el Mini Beach Club. Les activitats esportives a la platja han arribat consolidant apostes reeixides d'altres anys però també amb novetats. Així doncs durant els mesos de juliol i agost s'ha programat en diferents indrets del litoral del municipi Zumba, Marxa Aquàtica i Ioga a la platja i com a novetats també Ultimate Freesbee i Rugby.

Les famílies podran tornar a gaudir enguany del Mini Beach Club els mesos de juliol i agost. Es tracta d'un espai de jocs per la mainada, dinamitzat per personal especialitzat i ubicat a la platja gran davant del parc de la pineda. El seu ús és gratuït i va adreçat a nens i nenes d'entre 4 i 10 anys. El seu horari és de 10:30 a 13:30 h i de 15 - 18 h.

Les dutxes i rentapeus continuen tancades per la Sequera

Un servei que enguany no s'activarà, de moment, és el de les dutxes i rentapeus, ja que persisteix la situació de sequera que va obligar a no activar-lo a l'inici de la temporada turística per Setmana Santa. Així doncs, dutxes i rentapeus continuen tancades amb cartells explicatius de la greu situació de sequera que viu el país. Aquesta és una mesura similar a la que han pres altres municipis de la Costa Brava.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis