Avisos

Tot a punt per l'esclat del Festival Internacional de Màgia FIMAG'23

L'onzena edició tindrà lloc del 2 al 4 de juny amb més de setanta espectacles professionals programats en onze espais

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de juny amb la Gala Solidària. Un espectacle coproduït amb la Fundació Abracadabra per a infants i joves amb disfuncions físiques o psíquiques d’una desena de centres d’educació especial d’àmbit comarques gironines.

FIMAG vol ser focus de debat i canalitzador d’idees per a la millora d’un sector, el de la màgia, sovint menystingut en comparació amb altres arts escèniques. Per això, abans que els carrers s’omplin amb milers i milers d’espectadors que ens segueixen cada any, convoca el FIMAG PRO, on enguany es debatrà sobre el futur del sector amb assistència de les principals societats màgiques del paìs, festivals d’arreu del país, mags i programadors.

FIMAG vol ser l’aparador de la millor màgia del país i de l’estranger. Per això programa petits i grans espectacles, tots d’una qualitat artística contrastada. Màgia Popular als carrers, Màgia Singular de petit format en espais singulars del municipi, la Gran Màgia a l’Espai Ter, Màgia Golfa al convent de les Clarisses…

Si encara no ho heu fet, us recomanem que programeu bé el cap setmana del cap de setmana del 2 al 4 de juny. I és que ja s’estan exhaurint les entrades per a les primeres sessions de màgia singular (màgia de prop en espais singulars del nucli).

19.09.2023

Les operadores de telefonia mòbil comencen a oferir a Torroella de Montgrí i l'Estartit serveis mòbils de nova generació, 4G i 5G, en les bandes... (Llegir més)

18.09.2023

A partir d'avui es comencen a realitzar les activitats esportives dirigides, organitzades per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Torroella de... (Llegir més)

16.09.2023

Aquest matí s'ha celebrat l'acte institucional d'inauguració de la biblioteca Mar de Llibres de l’Estartit. L'acte ha comptat amb l'assistència... (Llegir més)

16.09.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Antoni Vila Casas, Medalla del Montgrí 2016, i vol traslladar a... (Llegir més)

15.09.2023

L’Arxiu Municipal de Torroella de Montgrí ha finalitzat aquest estiu les tasques de digitalització d’alguns dels documents més singulars que... (Llegir més)

14.09.2023

El Museu de de la Mediterrània de Torroella de Montgrí acollirà la celebració segona edició de la Universitat Europea del Consell Català del... (Llegir més)

14.09.2023

Aquest migdia s'ha fet una recepció institucional al despatx d'Alcaldia de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí a la cantant Lídia Pujol,... (Llegir més)

14.09.2023

Benvolguts veïns, Us informem que a partir del 16 de setembre de 2023, el pas de vehicles motoritzats pels camins del massís del Montgrí queda... (Llegir més)

14.09.2023

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí suma nous recursos pedagògics a la ruta de l'Estar i en Tit que permet descobrir... (Llegir més)

08.09.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Eduardo Rincon García, Medalla del Montgrí 2022, i vol traslladar a... (Llegir més)

07.09.2023

La Generalitat de Catalunya ha informat a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí que a partir de demà 8 de setembre de 2023 s’iniciaran les obres... (Llegir més)

06.09.2023

La cantant Lídia Pujol serà guardonada amb el V Premi Espai Ter de música en reconeixement a la seva trajectòria musical i artística però... (Llegir més)

04.09.2023

Aquest matí s’ha presentat el projecte educatiu «Educasèpia. Cuidem la mar i els pescadors des del plat», una iniciativa que pretén acostar... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis