Avisos

L’Institut Montgrí amplia la seva oferta de formació professional amb un cicle superior de Màrqueting i Publicitat

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es tracta d’una formació que capacitarà alumnat amb perfils molt variats, que podran desenvolupar totes les tasques de comunicació, màrqueting i publicitat d’una empresa o de qualsevol activitat, tant presencial com en línia. És un perfil laboral molt demandat, especialment en l’àmbit digital. També permet, amb posterioritat, accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau.

La competència general d’aquest títol consisteix en definir i realitzar el seguiment de les polítiques de màrqueting basades en estudis comercials i en promocionar i fer publicitat dels productes i/o serveis en els mitjans i suports de comunicació adequats, elaborant els materials publipromocionals necessaris.

El títol que s’obté amb aquests estudis és el de Tècnic/a superior en Màrqueting i Publicitat. La durada és de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics.

>> Més informació sobre el nou cicle https://www.fpbaixemporda.com/cf-grau-superior/marqueting-i-publicitat

La nova proposta formativa també servirà per donar continuïtat pedagògica al cicle de grau mitjà en Activitats Comercials, adaptat al turisme, que ofereix el mateix centre des del curs 2016-2017. Així, l’alumnat que ho desitgi, podrà continuar formant-se i creixent en el mateix institut cursant dos cicles estretament relacionats i amb una notable sortida i demanda laboral.

La regidora d’Ensenyament, Anna Company, ha agraït i felicitat la direcció i el professorat de l’Institut Montgrí per la bona feina que des de fa temps estan portant a terme en l’àmbit de la formació professional. A banda del cicle de grau mitjà d’Activitats Comercials, el 2019 van posar en marxa el cicle de grau mitjà de Conducció d'Activitats Fisicoesportives al Medi Natural. En els dos casos, es culminava una vella reivindicació feta tant des del mateix institut, com des de l'Ajuntament, l'AMPA i el teixit empresarial local.

L’Institut va demanar poder impartit el cicle superior de Màrqueting i Publicitat el curs 2021-2022, però la Generalitat, inicialment, no el va concedir. Company ha explicat que «en aquest cas, com en els anteriors, des de l’Ajuntament s’ha donat suport per tal que la Generalitat el concedís. S’ha acompanyat el centre a les empreses més grans del municipi per recollir la signatura a la carta de suport a aquest cicle i a finals del 2022 es van mantenir tres reunions amb el Departament d’Educació a Girona en les quals es va insistir en la importància d'implantar-lo a Torroella. Finalment ha estat una realitat, la qual cosa no només és una bona notícia per al centre i per a l’alumnat, sinó també per al conjunt del municipi.»

19.09.2023

Les operadores de telefonia mòbil comencen a oferir a Torroella de Montgrí i l'Estartit serveis mòbils de nova generació, 4G i 5G, en les bandes... (Llegir més)

18.09.2023

A partir d'avui es comencen a realitzar les activitats esportives dirigides, organitzades per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Torroella de... (Llegir més)

16.09.2023

Aquest matí s'ha celebrat l'acte institucional d'inauguració de la biblioteca Mar de Llibres de l’Estartit. L'acte ha comptat amb l'assistència... (Llegir més)

16.09.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Antoni Vila Casas, Medalla del Montgrí 2016, i vol traslladar a... (Llegir més)

15.09.2023

L’Arxiu Municipal de Torroella de Montgrí ha finalitzat aquest estiu les tasques de digitalització d’alguns dels documents més singulars que... (Llegir més)

14.09.2023

El Museu de de la Mediterrània de Torroella de Montgrí acollirà la celebració segona edició de la Universitat Europea del Consell Català del... (Llegir més)

14.09.2023

Aquest migdia s'ha fet una recepció institucional al despatx d'Alcaldia de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí a la cantant Lídia Pujol,... (Llegir més)

14.09.2023

Benvolguts veïns, Us informem que a partir del 16 de setembre de 2023, el pas de vehicles motoritzats pels camins del massís del Montgrí queda... (Llegir més)

14.09.2023

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí suma nous recursos pedagògics a la ruta de l'Estar i en Tit que permet descobrir... (Llegir més)

08.09.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Eduardo Rincon García, Medalla del Montgrí 2022, i vol traslladar a... (Llegir més)

07.09.2023

La Generalitat de Catalunya ha informat a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí que a partir de demà 8 de setembre de 2023 s’iniciaran les obres... (Llegir més)

06.09.2023

La cantant Lídia Pujol serà guardonada amb el V Premi Espai Ter de música en reconeixement a la seva trajectòria musical i artística però... (Llegir més)

04.09.2023

Aquest matí s’ha presentat el projecte educatiu «Educasèpia. Cuidem la mar i els pescadors des del plat», una iniciativa que pretén acostar... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis