Avisos

El Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí inicia unes jornades dedicades a l’esport

03.05.2023

L’alcalde, Jordi Colomí, i el regidor d’Esports, Genís Pigem, han participat aquest matí en l’acte inaugural del festival Escola i Esport que celebra el Col·legi Sant Gabriel. L’activitat es tancarà el proper diumenge 7 de maig amb el Festival de les Famílies, també dedicat al món de l’esport.

Es tracta d’unes jornades plenes d'activitats esportives, xerrades d'esportistes d'elit i entrenadors i professionals que aproparan el món de l´esport a l’alumnat del centre. Coneixeran i podran practicar diferents disciplines esportives durant els propers tres dies, transformant el dia a dia del col·legi i promovent un estil de vida saludable.

Aquestes jornades són possibles gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de nombrosos clubs esportius de la localitat que han ajudat a aconseguir un ampli ventall d'activitats. En els seus parlaments, tant l’alcalde, com el regidor d’Esports han aprofitat per felicitar el centre per la iniciativa i han animat l’alumnat perquè practiquin esport i coneguin a fons l’àmplia oferta i les nombroses opcions que s’ofereixen al municipi. Així mateix, han fet una reflexió sobre la importància dels valors que es transmeten a través de l’esport, a part de la seva contribució als hàbits saludables.

Durant l'acte inaugural s'ha fet un emotiu homenatge al germà Jesús de la Cruz, titular del centre, i al professor Rafel Hereu, dues persones que van arrencar el bàsquet a la vila des d'aquest col·legi. Se'ls ha obsequiat amb una quadre amb una samarreta amb el seu nom.

20.05.2024

Benvolguts/des, Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els... (Llegir més)

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de... (Llegir més)

16.05.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

16.05.2024

El proper 20 de maig els centres educatius de Torroella de Montgrí fan festa de lliure disposició i l’Ajuntament ha decidit obrir el pati de... (Llegir més)

15.05.2024

L'Estartit posa el valor el sonso en un cap de setmana dedicat a aquest producte i amb activitats per a tota la família. El cap de setmana dedicat a... (Llegir més)

13.05.2024

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

07.05.2024

Cala Montgó ha tornat a revalidar per catorzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

02.05.2024

Demà arrenquen les Jornades de Memòria Històrica Local, organitzades pel Museu de la Mediterrània, que enguany estan dedicades a analitzar en... (Llegir més)

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis