Avisos

El Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí inicia unes jornades dedicades a l’esport

03.05.2023

L’alcalde, Jordi Colomí, i el regidor d’Esports, Genís Pigem, han participat aquest matí en l’acte inaugural del festival Escola i Esport que celebra el Col·legi Sant Gabriel. L’activitat es tancarà el proper diumenge 7 de maig amb el Festival de les Famílies, també dedicat al món de l’esport.

Es tracta d’unes jornades plenes d'activitats esportives, xerrades d'esportistes d'elit i entrenadors i professionals que aproparan el món de l´esport a l’alumnat del centre. Coneixeran i podran practicar diferents disciplines esportives durant els propers tres dies, transformant el dia a dia del col·legi i promovent un estil de vida saludable.

Aquestes jornades són possibles gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de nombrosos clubs esportius de la localitat que han ajudat a aconseguir un ampli ventall d'activitats. En els seus parlaments, tant l’alcalde, com el regidor d’Esports han aprofitat per felicitar el centre per la iniciativa i han animat l’alumnat perquè practiquin esport i coneguin a fons l’àmplia oferta i les nombroses opcions que s’ofereixen al municipi. Així mateix, han fet una reflexió sobre la importància dels valors que es transmeten a través de l’esport, a part de la seva contribució als hàbits saludables.

Durant l'acte inaugural s'ha fet un emotiu homenatge al germà Jesús de la Cruz, titular del centre, i al professor Rafel Hereu, dues persones que van arrencar el bàsquet a la vila des d'aquest col·legi. Se'ls ha obsequiat amb una quadre amb una samarreta amb el seu nom.

19.09.2023

Les operadores de telefonia mòbil comencen a oferir a Torroella de Montgrí i l'Estartit serveis mòbils de nova generació, 4G i 5G, en les bandes... (Llegir més)

18.09.2023

A partir d'avui es comencen a realitzar les activitats esportives dirigides, organitzades per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Torroella de... (Llegir més)

16.09.2023

Aquest matí s'ha celebrat l'acte institucional d'inauguració de la biblioteca Mar de Llibres de l’Estartit. L'acte ha comptat amb l'assistència... (Llegir més)

16.09.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Antoni Vila Casas, Medalla del Montgrí 2016, i vol traslladar a... (Llegir més)

15.09.2023

L’Arxiu Municipal de Torroella de Montgrí ha finalitzat aquest estiu les tasques de digitalització d’alguns dels documents més singulars que... (Llegir més)

14.09.2023

El Museu de de la Mediterrània de Torroella de Montgrí acollirà la celebració segona edició de la Universitat Europea del Consell Català del... (Llegir més)

14.09.2023

Aquest migdia s'ha fet una recepció institucional al despatx d'Alcaldia de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí a la cantant Lídia Pujol,... (Llegir més)

14.09.2023

Benvolguts veïns, Us informem que a partir del 16 de setembre de 2023, el pas de vehicles motoritzats pels camins del massís del Montgrí queda... (Llegir més)

14.09.2023

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí suma nous recursos pedagògics a la ruta de l'Estar i en Tit que permet descobrir... (Llegir més)

08.09.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Eduardo Rincon García, Medalla del Montgrí 2022, i vol traslladar a... (Llegir més)

07.09.2023

La Generalitat de Catalunya ha informat a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí que a partir de demà 8 de setembre de 2023 s’iniciaran les obres... (Llegir més)

06.09.2023

La cantant Lídia Pujol serà guardonada amb el V Premi Espai Ter de música en reconeixement a la seva trajectòria musical i artística però... (Llegir més)

04.09.2023

Aquest matí s’ha presentat el projecte educatiu «Educasèpia. Cuidem la mar i els pescadors des del plat», una iniciativa que pretén acostar... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis