Avisos

El Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí inicia unes jornades dedicades a l’esport

03.05.2023

L’alcalde, Jordi Colomí, i el regidor d’Esports, Genís Pigem, han participat aquest matí en l’acte inaugural del festival Escola i Esport que celebra el Col·legi Sant Gabriel. L’activitat es tancarà el proper diumenge 7 de maig amb el Festival de les Famílies, també dedicat al món de l’esport.

Es tracta d’unes jornades plenes d'activitats esportives, xerrades d'esportistes d'elit i entrenadors i professionals que aproparan el món de l´esport a l’alumnat del centre. Coneixeran i podran practicar diferents disciplines esportives durant els propers tres dies, transformant el dia a dia del col·legi i promovent un estil de vida saludable.

Aquestes jornades són possibles gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de nombrosos clubs esportius de la localitat que han ajudat a aconseguir un ampli ventall d'activitats. En els seus parlaments, tant l’alcalde, com el regidor d’Esports han aprofitat per felicitar el centre per la iniciativa i han animat l’alumnat perquè practiquin esport i coneguin a fons l’àmplia oferta i les nombroses opcions que s’ofereixen al municipi. Així mateix, han fet una reflexió sobre la importància dels valors que es transmeten a través de l’esport, a part de la seva contribució als hàbits saludables.

Durant l'acte inaugural s'ha fet un emotiu homenatge al germà Jesús de la Cruz, titular del centre, i al professor Rafel Hereu, dues persones que van arrencar el bàsquet a la vila des d'aquest col·legi. Se'ls ha obsequiat amb una quadre amb una samarreta amb el seu nom.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis