Avisos

La fundació Carano 4 Children proposa Torroella de Montgrí per a la cerimònia de lliurament dels premis internacionals 2024

L'activitat comptarà amb la col·laboració de la Fundació Philippe Cousteau

Alejandro Carano, Jordi Colomí, Rafael Lobeto i Josep Martinoy.
Alejandro Carano, Jordi Colomí, Rafael Lobeto i Josep Martinoy.

14.04.2023

La fundació Carano 4 Children ha traslladat a l'Ajuntament la seva voluntat que Torroella de Montgrí aculli l’acte institucional de lliurament de la sisena edició dels premis internacionals «Leonardo 4 Children» que convocarà per al 2024. Aquestes premis, de reconegut prestigi, tenen com a objectiu estimular la creativitat i les habilitats artístiques i científiques a l'hora de resoldre problemes globals.

La 5a edició de la iniciativa inclou premis centrats en el Clima, la Igualtat i la Pau, oberts a nens de 6 a 12 anys, adolescents de 13 a 18 anys i joves compositors de música de 18 a 30 anys, residents a la UE, així com així com en altres països en cooperació amb socis locals.

La fundació sense ànim de lucre Carano 4 Children, amb seu a Bèlgica, té la missió d'ajudar els nens i joves a desenvolupar el seu potencial en habilitats científiques i artístiques, abordar problemes globals clau i donar suport als nens necessitats, en particular orfes, abandonats, hospitalitzats o refugiats, per superar el seu estrès traumàtic gràcies als beneficis de l'art i la ciència.

La fundació Carano 4 Children es va crear en memòria de Luigi Carano i Erika Ciancaleoni, dos enginyers aeronàutics casats i artistes increïblement creatius d'Itàlia.

L'activitat es portaria a terme a l'Auditori Teatre Espai Ter en col·laboració amb la Fundació Philippe Cousteau "Unió dels Oceans", que el mes de febrer va presentar i comunicar la decisió que havia escollit el municipi de Torroella de Montgrí-l’Estartit per ubicar-hi la seva seu central científica mundial.

La proposta de la fundació Carano 4 Children s'ha començat a treballar aquest matí en una reunió al despatx d'Alcaldia a la qual hi han participat l'alcalde, Jordi Colomí; el regidor de Promoció Econòmica i Desenvolupament, Josep Martinoy; el president i fundador de la fundació Carano 4 Children, Alejandro Carano, i el secretari general de la fundació Philippe Cousteau, Rafael Lobeto.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis