Avisos

Nou circuit d'orientació popular per promoure l'activitat física a Torroella de Montgrí

Es podrà realitzar del 15 d'abril a l'1 de maig

14.04.2023

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat un circuit d'orientació popular per promoure l’activitat física d’una forma lúdica i per a tots els públics. Per a fer-ho, els participants iniciaran i acabaran el seu recorregut a la Plaça de la Vila, i en aquest recorregut hauran de trobar totes les fites, les quals contenen pistes per acabar desxifrant un codi secret.

El recorregut té una duració aproximada de 35 minuts que equivalen a uns 2 quilòmetres. El recorregut amb les fites extra té una durada estimada d' 1 hora i 25 minuts, que equival a uns 5 quilòmetres.
Els punts on els participants poden trobar les fites, es situen en punts d’interès del municipi. Es poden localitzar escanejant els codis QR de les diferents fites.

Per participar a la prova únicament es necessita un telèfon mòbil per escanejar els codis QR de les diferents fites.
PLa prova consisteix a desplaçar-se fins l'inici, a la Plaça de la Vila, identificar la fita d’inici, llegir la descripció d’aquesta i començar la prova. La fita d’inici ens portarà a la fita 1. A la fita 1 trobarem una pista per desxifrar el codi secret i també trobarem la ubicació de la fita 2, i així successivament fins la fita número 7. A la fita número 7 trobarem una pista per desxifrar el codi i aquesta ens portarà un altre cop a la Plaça de la Vila. Allà trobarem la fita del final de la prova, on escanejant el codi QR podrem posar el codi secret en un formulari. Si és correcte el codi es registrarà, si no aconseguim posar bé el codi podem utilitzar les fites extra les quals ens diran pistes de com introduir-lo correctament.

Al final, es farà un sorteig entre totes les persones participants que hagin encertat el codi secret.

La prova es pot realitzar del 15 d'abril a l'1 de maig de 2023, de manera totalment autònoma, pels carrers i places de Torroella de Montgrí.

El regidor d'Esports, Genís Pigem ha manifestat que «Aquesta iniciativa proposada des de l'Ajuntament ens serivrà per conèixer i redescobrir indrets i espais del nostre poble, fer activitat física accessible a tots els públics i l'oportunitat de compartir l'experiència amb família i amistats. Animem a tothom a gaudir-la i a aprendre».

Per qualsevol incidència: esports@torroella-estartit.cat

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis