Avisos

Arranca la temporada de platges de Torroella de Montgrí i l'Estartit

El servei de socorrisme s’activa d’11 a 18h a la Platja Gran de l’Estartit durant festius i caps de setmana i les dutxes estaran provisionalment tancades per la situació de sequera

Dos socorristes controlent la platja de l'Estartit
Dos socorristes controlent la platja de l'Estartit
Gent gaudint de la platja de l'Estartit
Gent gaudint de la platja de l'Estartit
Un socorrista sobre un quad de salvament a la platja de l'Estartit
Un socorrista sobre un quad de salvament a la platja de l'Estartit
Un dels lavabos nous que s'han instal·lat
Un dels lavabos nous que s'han instal·lat

06.04.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat el servei de vigilància de platges, que executa l'empresa Marsave. Coincidint amb l’inici de les vacances de Setmana Santa, la Platja Gran de l’Estartit ha començat el servei de socorrisme en horari d’11 h a 18 h.

Al llarg d'aquestes darreres setmanes la brigada municipal ha posat a punt les platges amb tots els seus serveis. S’ha fet neteja de la sorra amb maquinària i manualment en el cas de les platges naturals. També s’han col·locat les passarel·les i s’han instal·lat dutxes i rentapeus. Si bé, enguany, per la situació de sequera extrema que viu el país, aquestes estaran provisionalment fora de servei. S’han instal·lat cartells en diversos idiomes informant de la situació. Malgrat estar inactives, les dutxes s’han volgut instal·lar per tenir-les a punt en cas que canviï la situació i els pantans tornin a estar plens. 

En l'àmbit de la millora de serveis, enguany s'han canviat diversos lavabos i s'ha estrenat el renovat Parc de La Pineda de l'Estartit, després de mesos d'obres en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística

Pel que fa a la gestió de residus s’han instal·lat punts verds en diferents indrets de les platges per a poder separar la brossa.

Servei els caps de setmana i festius fins al 15 de juny

El servei de socorrisme i vigilància es prestarà diàriament fins al Dilluns de Pasqua cada dia i després, els caps de setmana i festius fins al 15 de juny, quan tornarà a ser diari fins a final de la temporada d’estiu, que serà 15 de setembre. Llavors es tornarà a prestar els caps de setmana i festius fins al 12 d’octubre.

Els mesos de juliol i agost l’horari s’ampliarà una hora i mitja i els socorristes treballaran entre les 10:30 h i les 19 h. També es donarà servei a les platges de Mas Pinell i Montgó. Aquesta darrera amb servei del 15 de juny al 15 de setembre.

Els punts de socorrisme disposen de material per facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda com són cadires amfíbies, muletes i d'altres elements.

Més de 5 km de platges

Torroella i l’Estartit disposa de més 5 km de sorra fina i poca profunditat, algunes d’alt valor natural i pràcticament verges i molt extenses. Les platges del municipi poden acollir en temporada alta, una mitjana de 40.000 usuaris diaris.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis