Avisos

Arranca la temporada de platges de Torroella de Montgrí i l'Estartit

El servei de socorrisme s’activa d’11 a 18h a la Platja Gran de l’Estartit durant festius i caps de setmana i les dutxes estaran provisionalment tancades per la situació de sequera

Dos socorristes controlent la platja de l'Estartit
Dos socorristes controlent la platja de l'Estartit
Gent gaudint de la platja de l'Estartit
Gent gaudint de la platja de l'Estartit
Un socorrista sobre un quad de salvament a la platja de l'Estartit
Un socorrista sobre un quad de salvament a la platja de l'Estartit
Un dels lavabos nous que s'han instal·lat
Un dels lavabos nous que s'han instal·lat

06.04.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat el servei de vigilància de platges, que executa l'empresa Marsave. Coincidint amb l’inici de les vacances de Setmana Santa, la Platja Gran de l’Estartit ha començat el servei de socorrisme en horari d’11 h a 18 h.

Al llarg d'aquestes darreres setmanes la brigada municipal ha posat a punt les platges amb tots els seus serveis. S’ha fet neteja de la sorra amb maquinària i manualment en el cas de les platges naturals. També s’han col·locat les passarel·les i s’han instal·lat dutxes i rentapeus. Si bé, enguany, per la situació de sequera extrema que viu el país, aquestes estaran provisionalment fora de servei. S’han instal·lat cartells en diversos idiomes informant de la situació. Malgrat estar inactives, les dutxes s’han volgut instal·lar per tenir-les a punt en cas que canviï la situació i els pantans tornin a estar plens. 

En l'àmbit de la millora de serveis, enguany s'han canviat diversos lavabos i s'ha estrenat el renovat Parc de La Pineda de l'Estartit, després de mesos d'obres en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística

Pel que fa a la gestió de residus s’han instal·lat punts verds en diferents indrets de les platges per a poder separar la brossa.

Servei els caps de setmana i festius fins al 15 de juny

El servei de socorrisme i vigilància es prestarà diàriament fins al Dilluns de Pasqua cada dia i després, els caps de setmana i festius fins al 15 de juny, quan tornarà a ser diari fins a final de la temporada d’estiu, que serà 15 de setembre. Llavors es tornarà a prestar els caps de setmana i festius fins al 12 d’octubre.

Els mesos de juliol i agost l’horari s’ampliarà una hora i mitja i els socorristes treballaran entre les 10:30 h i les 19 h. També es donarà servei a les platges de Mas Pinell i Montgó. Aquesta darrera amb servei del 15 de juny al 15 de setembre.

Els punts de socorrisme disposen de material per facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda com són cadires amfíbies, muletes i d'altres elements.

Més de 5 km de platges

Torroella i l’Estartit disposa de més 5 km de sorra fina i poca profunditat, algunes d’alt valor natural i pràcticament verges i molt extenses. Les platges del municipi poden acollir en temporada alta, una mitjana de 40.000 usuaris diaris.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis