Avisos

(IM) Oberta la convocatòria de subvencions per entitats locals de l'any 2023

03.04.2023

Benvolguts/des,

Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi per aquest any 2023. L’import total destinat a aquesta convocatòria és de 146.600 €.

Per tant, aquelles entitats del municipi que vulguin obtenir finançament municipal, ho poden fer mitjançant aquesta convocatòria pública que garanteix la màxima transparència en el tractament dels diners públics.

El passat 16 de març 2023, la Junta de Govern Local va aprovar la convocatòria de subvencions a entitats i avui 3 d'abril de 2023, el BOP ha publicat oficialment la convocatòria.

•    Consulta la convocatòria pública de subvencions a entitats de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí - any 2023
•    Consulta les bases de convocatòria de subvencions a entitats de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí - any 2023
•    Descarrega't el model de sol.licitud de subvencions a entitats, que s'ha d'adjuntar a la tramitació online, a la Seu Electrònica.

Us recordem que la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques obliga a les associacions a presentar electrònicament totes les seves sol·licituds a les administracions públiques.

La presentació online de la sol·licitud de subvenció s’haurà d’acompanyar del model de sol·licitud de subvencions de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, on s’ha de desglossar el pressupost, el programa d’activitats, així com tota la documentació requerida.

El termini de presentació de sol.licitiuds comença el 4 d’abril fins al 3 de maig de 2023. És molt important que es respecti aquest termini per tal que les sol·licituds siguin acceptades correctament.

Els responsables de les àrees municipals estan a la vostra total disposició per resoldre tots aquells dubtes que tingueu respecte a la convocatòria.

Cordialment,

Jordi Colomí i Massanas
Alcalde

Torroella de Montgrí, 3 d'abril de 2023

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis