Avisos

Tot a punt perquè demà arrenqui Mirades’23, els Festival de Fotografia del Baix Empordà

23.03.2023

Mirades’23, el Festival de Fotografia del Baix Empordà, arrenca demà divendres 24 de març i s’allargarà fins al 23 d'abril, a Torroella de Montgrí, la Bisbal d'Empordà, Palafrugell i Girona. Enguany presentarà els projectes fotogràfics de disset artistes, escollits i escollides mitjançant convocatòria pública. La mostra, de caràcter bianual, està organitzada per l'associació Foto Torroella, i compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Torroella de Montgrí i de la Bisbal d’Empordà, i de l’INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona.

L’objectiu del festival, que recupera la normalitat després del període pandèmic, és donar espais on els fotògrafs puguin mostrar els seus treballs. difondre i exposar treballs d’artistes emergents. Així mateix també s’hi ha programat tres exposicions convidades i una Fira de Fotografia, el 15 d’abril, de les 10 a les 18 h, a la plaça de la Vila.

Els artistes que participaran al Festival Mirades’23, amb una destacada presència de dones, han estat escollits entre les 156 propostes rebudes per l'organització, la majoria procedents de Catalunya (89) i l'Estat Espanyol (55), però també del resta d'Europa (5) i de Sud-amèrica (7). El jurat estava format per Rita Puig Serra, David Salcedo i Arnau Rovira.

Torroella de Montgrí és el municipi de referència de Mirades’23, on es podran veure deu de les disset exposicions programades, en espais com el Museu del Mediterrani, la Capella de Sant Antoni, el Claustre del Convent dels Agustins, la Fundació Vila Casas, la Fundació Mascort i l’antic Garatge Vert. A la Bisbal d’Empordà, les quatre exposicions tindran lloc al Castell Palau; a Palafrugell a la Biblioteca Municipal i a Girona les exposicions es podran veure al claustre de la Mercè Centre Cultural

Inauguració i presentacions

Demà divendres 24 de març, a les 18 h, tindrà lloc l'acte inaugural al Museu de la Mediterrània. Tot seguit, a les 19 h, es presentarà el llibre Ejercicios mínimos para un jardín de invierno de Inés Molina Navea, beca guanyadora FotoTorroella del 2022.

D'altra banda, l'endemà dissabte, es farà una visita i presentació de les exposicions amb els autors a Torroella de Montgrí (inici a les 10 h al Museu de la Mediterrània) i a la tarda, a les 17.30 h, la presentació i visita amb els autors al Castell de la Bisbal d’Empordà.

06.06.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint els preparatius per a la posada en marxa de la comunitat energètica local (CEL).  En aquests... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis