Avisos

Inici de les obres de millora del subministrament d'aigua a Sobrestany

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany, per tal d’augmentar la pressió d’aigua i la instal·lació de nous hidrants contra incendis.

L’actuació que s'ha inciat aquest passat dilluns 13 de març de 2023,  té una durada aproximada d’uns tres mesos. El tram afectat és des de la Plaça de Sobrestany fins el carrer del Vent de la Bolleria.

Mentre durin els treballs, es realitzaran talls puntuals de circulació amb pas alternatiu. Per vehicles de grans dimensions es recomana accedir al nucli per camins alternatius.

Pel que fa als contenidors de recollida selectiva situats al camí de Sobrestany es substituiran temporalment per contenidors de rebuig, a causa de les dificultats d’accés dels camions. Els contenidors de selectiva més propers es troben a la Plaça de l’Era, a la Bolleria.

Quan la nova canonada estigui apunt de posar-se en servei es preveuen talls puntuals del subministrament d’aigua, que seran informats oportunament. No es descarta però que es puguin produir talls fortuïts d’aigua a causa de les obres, tot i que es vetllarà per que les afectacions siguin les mínimes possibles.

El pressupost que s’inverteix al nucli és de 204.345 € i s’executa des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració d’AGBAR i Excavacions J. Peraferrer.

Per qualsevol dubte respecte a aquestes obres, us podeu posar en contacte amb Montgrí Aigua al telèfon 972 75 50 73 i per urgències al 972 75 50 74.

Us volem demanar la vostra col·laboració i us demanem disculpes per les molèsties que es puguin produir, tot i que vetllarem per què siguin les mínimes possibles.

Cordialment,

Jordi Oliver i González
Regidor d’Urbanisme

 

06.06.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està enllestint els preparatius per a la posada en marxa de la comunitat energètica local (CEL).  En aquests... (Llegir més)

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis