Avisos

Inici de les obres de millora del subministrament d'aigua a Sobrestany

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany, per tal d’augmentar la pressió d’aigua i la instal·lació de nous hidrants contra incendis.

L’actuació que s'ha inciat aquest passat dilluns 13 de març de 2023,  té una durada aproximada d’uns tres mesos. El tram afectat és des de la Plaça de Sobrestany fins el carrer del Vent de la Bolleria.

Mentre durin els treballs, es realitzaran talls puntuals de circulació amb pas alternatiu. Per vehicles de grans dimensions es recomana accedir al nucli per camins alternatius.

Pel que fa als contenidors de recollida selectiva situats al camí de Sobrestany es substituiran temporalment per contenidors de rebuig, a causa de les dificultats d’accés dels camions. Els contenidors de selectiva més propers es troben a la Plaça de l’Era, a la Bolleria.

Quan la nova canonada estigui apunt de posar-se en servei es preveuen talls puntuals del subministrament d’aigua, que seran informats oportunament. No es descarta però que es puguin produir talls fortuïts d’aigua a causa de les obres, tot i que es vetllarà per que les afectacions siguin les mínimes possibles.

El pressupost que s’inverteix al nucli és de 204.345 € i s’executa des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració d’AGBAR i Excavacions J. Peraferrer.

Per qualsevol dubte respecte a aquestes obres, us podeu posar en contacte amb Montgrí Aigua al telèfon 972 75 50 73 i per urgències al 972 75 50 74.

Us volem demanar la vostra col·laboració i us demanem disculpes per les molèsties que es puguin produir, tot i que vetllarem per què siguin les mínimes possibles.

Cordialment,

Jordi Oliver i González
Regidor d’Urbanisme

 

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis