Avisos

El Destí Turístic Torroella de Montgrí - Estartit - Illes Medes rep el segell que l'acredita com a Destí Turístic Intel·ligent adherit a la xarxa.

L'entrega s'ha fet a FITUR després que s'hagi analitzat el grau de compliment d'un seguit d'indicadors i requisits

Entrega del distintiu DTI
Entrega del distintiu DTI
Foto de família dels representants de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí a l'entrega del distintiu DTI
Foto de família dels representants de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí a l'entrega del distintiu DTI
Distintiu DTI de Torroella de Montgrí
Distintiu DTI de Torroella de Montgrí

19.01.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut el segell que acredita la Destinació Torroella de Montgrí-Estartit-Illes Medes com a adherida als Destins Turístics Intel·ligents (DTI). L'entrega s'ha fet en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), després d'un procés en el qual s'ha examinat si el municipi compleix amb els requisits i indicadors per ser admès en aquesta xarxa.

La Regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras, i la tècnica responsable de la gestió de l’adhesió, Marta Vilavedra, han rebut el distintiu de mans del President de Seggittur, Enrique Martínez; i del Subdirector General de Cooperació i Competitivitat Turística del Govern Espanyol, Felix de Paz García. 

Implicació de totes les àrees municipals

La regidora de Turisme Dúnia Oliveras ha agraït la Implicació de totes  les àrees de l’Ajuntament per la gestió de la validació de tots els indicadors.

A Fitur, els representants de l’Ajuntament han participat en diferents actes i presentacions de la Fira. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Torroella de Montgrí i l'Estartit s'acrediten com a Destinació Turística Intel·ligent (28-09-2022)

ENLLAÇOS D'INTERÈS
Perfil de Torroella de Montgrí al web dels DTI

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis