Avisos

El Destí Turístic Torroella de Montgrí - Estartit - Illes Medes rep el segell que l'acredita com a Destí Turístic Intel·ligent adherit a la xarxa.

L'entrega s'ha fet a FITUR després que s'hagi analitzat el grau de compliment d'un seguit d'indicadors i requisits

Entrega del distintiu DTI
Entrega del distintiu DTI
Foto de família dels representants de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí a l'entrega del distintiu DTI
Foto de família dels representants de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí a l'entrega del distintiu DTI
Distintiu DTI de Torroella de Montgrí
Distintiu DTI de Torroella de Montgrí

19.01.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut el segell que acredita la Destinació Torroella de Montgrí-Estartit-Illes Medes com a adherida als Destins Turístics Intel·ligents (DTI). L'entrega s'ha fet en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), després d'un procés en el qual s'ha examinat si el municipi compleix amb els requisits i indicadors per ser admès en aquesta xarxa.

La Regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras, i la tècnica responsable de la gestió de l’adhesió, Marta Vilavedra, han rebut el distintiu de mans del President de Seggittur, Enrique Martínez; i del Subdirector General de Cooperació i Competitivitat Turística del Govern Espanyol, Felix de Paz García. 

Implicació de totes les àrees municipals

La regidora de Turisme Dúnia Oliveras ha agraït la Implicació de totes  les àrees de l’Ajuntament per la gestió de la validació de tots els indicadors.

A Fitur, els representants de l’Ajuntament han participat en diferents actes i presentacions de la Fira. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Torroella de Montgrí i l'Estartit s'acrediten com a Destinació Turística Intel·ligent (28-09-2022)

ENLLAÇOS D'INTERÈS
Perfil de Torroella de Montgrí al web dels DTI

30.11.2023

Ahir es va constituir formalment el Consell Municipal d'Infants de Torroella de Montgrí l'Estartit, un nou òrgan de participació municipal... (Llegir més)

28.11.2023

Els usuaris del camp d'esports municipal de Torroella de Montgrí ja han pogut estrenar el nou enllumenat de l'equipament que ha estat renovat per un... (Llegir més)

27.11.2023

L’Auditori Teatre Espai Ter ha aprofitat la Fira de Sant Andreu per fer pública la programació de gener a juny de 2024 i per presentar la nova... (Llegir més)

23.11.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat el pressupost municipal per al 2024, que serà de 25,4 milions d'euros, un 16 % (3,5 milions)... (Llegir més)

20.11.2023

Aquest matí s'ha donat el tret de sortida dels actes al carrer programats en el marc de la campanya "A la plaça i mercat, amb bossa i cabàs", amb... (Llegir més)

15.11.2023

Anna Cufinà va rebre ahir dimarts 14 de novembre de 2023 el Diploma de Mestre Artesana, com a reconeixament a la seva  trajectòria professional.... (Llegir més)

15.11.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha instal·lat a la teulada de la casa de la vila una càmera web meteorològica que ofereix imatges en directe... (Llegir més)

10.11.2023

Des l'Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb el suport de l’àrea d’Atenció a Famílies del Consell Comarcal... (Llegir més)

31.10.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha portat a terme una campanya intensiva per eliminar flora exòtica invasora d'espais verds del municipi.... (Llegir més)

27.10.2023

L'Ajuntament engega la setmana vinent una campanya intensiva de sensibilització per fomentar la reducció del plàstic d'un sòl ús a Torroella de... (Llegir més)

19.10.2023

L'Oficina d'Informació i d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí acull, des d'aquesta setmana, un nou punt de Cau de Llibres... (Llegir més)

17.10.2023

Aquest matí s'ha realitzat la presentació institucional de la quarta edició del projecte educatiu i cultural Connectats pel Teatre que promouen... (Llegir més)

16.10.2023

Aquest matí ha tingut lloc una visita institucional i reunió de la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Glòria Marull, amb l'Alcalde... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis