Avisos

El pavelló vell de Torroella de Montgrí estrena enllumenat LED de baix consum

04.10.2022

Coincidint amb la represa de la nova temporada esportiva, el pavelló vell de Torroella de Montgrí ha estrenat nou enllumenat. L'Ajuntament va aprofitar l'aturada estiuenca per substituir els 32 punts halògens de 400 W cadascun, per llums LED, de baix consum, de 150 W.

Segons la fitxa tècnica i l’estudi lumínic realitzat, el canvi del sistema d’il·luminació representarà un estalvi energètic del 63 %.

La instal·lació, que es va realitzar durant el mes de juliol,  ha anat a càrrec del personal de l’Àrea d’Esports i la Brigada Municipal.

El cost de la inversió ha estat de 4.710,68 i l’Ajuntament podrà sol·licitar una subvenció del 50% del cost total a la Diputació de Girona.

El regidor d'Esports, Genís Pigem, considera que era una millora molt necessària, que s'emmarca en el conjunt d'actuacions municipals que s'estan executant per impulsar el camí cap a la transició energètica. Recorda que aquesta era una actuació que es volia tirar endavant aquest mandat.

Amb la substitució dels punts de llum es milloren les presentacions que s’ofereixen a les persones usuàries, amb un il·luminació de major qualitat, a més de reduir el consum energètic. D'altra banda, el manteniment dels punts al·lògens era molt costós econòmicament i cada cop costava més trobar recanvis quan algun es feia malbé.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis