Avisos

Torroella de Montgrí rep un distintiu per la bona pràctica en turisme sostenible 'El Parc Natural a l'Escola'

Green Destinations valora el projecte educatiu com un dels 100 millors exemples inspiradors del món

La cap d'àrea de Turisme, Lídia Alonso; i la cap de l'Oficina de Turisme, Marta Vilavedra
La cap d'àrea de Turisme, Lídia Alonso; i la cap de l'Oficina de Turisme, Marta Vilavedra
Foto de família de Green Destinations del sud d'Europa
Foto de família de Green Destinations del sud d'Europa
Parc Natural del Montgrí
Parc Natural del Montgrí
Illes Medes
Illes Medes

27.09.2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una de les 100 millors pràctiques de turisme sostenible del món.

En el marc del 'Green Destinations Top 100 stories competition', l'organització Green Destinations recull les 100 millors pràctiques de turisme sostenible de destins d'arreu del món per compartir-les i convertir-les en exemples inspiradors.

Un projecte educatiu on hi intervenen 9 escoles de 6 municipis

Enguany Torroella de Montgrí i l’Estartit, han estat seleccionades per un projecte que apropa el Parc Natural als infants i a tota la comunitat educativa'.

En aquest programa educatiu hi han intervingut 9 centres educatius de sis municipis de l'Alt i el Baix Empordà. Dos d’ells, el Guillem de Montgrí i l’Escola Portitxol, de Torroella i l’Estartit. Hi han participat un total de 3.000 alumnes i el seu objectiu és aconseguir que els nens i nenes adquireixin les eines necessàries per comprendre l’entorn més proper del Parc i esdevinguin persones capaces d’intervenir-hi activament i críticament per conservar-lo i millorar-lo. Es tracta d'un programa que busca implicar tota la comunitat educativa des dels infants, passant per les famílies, el professorat, els centres educatius, el Parc Natural i els Ajuntaments.

Recepció del distintiu en el marc d'un Congrés a Atenes

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament ha rebut aquest dimarts a la tarda el distintiu que acredita la bona pràctica en el marc del Congrés sobre el Futur del Turisme que es celebra aquesta setmana a Atenes, organitzat per Green Destinations.

Aquesta i tota la resta de pràctiques escollides per Green Destinations es troben publicades al web de l'organització.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis