Avisos

Presenten la temporada teatral del segon semestre a l'Auditori Teatre Espai Ter

‘El Llop’, 'Los Pazos de Ulloa', 'Per fi sol' i 'Entre Copas' seran algunes de les propostes més destacades

23.09.2022

La versió teatral del clàssic del cinema Entre Copas obrirà, el proper 8 d'octubre, la temporada teatral del segon semestre a l’Auditori Teatre Espai Ter. L'estrena a Girona d'aquesta comèdia narra una setmana de vacances imprevisible de dos amics que acaben de complir 40 anys. Aquest espectacle compta amb un repertori de coneguts actors i actrius de sèries espanyoles com Juanjo Artero (Verano Azul, El Comisario), Patxi Freytez (El Comisario, Todo sobre mi Madre), Ana Villa (Amar en tiempos revueltos, El Comisario, Hospital Central) i Elvira Quadrupani (Cuéntame, La que se avecina, Amar en tiempos revueltos).

La programació de teatre de l'Espai Ter inclou propostes de diferents estils que satisfaran tots els gustos, amb la presència, un any més, del festival Temporada Alta, referent de la programació teatral. Enguany, Temporada Alta programa dos espectacles: d’una banda, Delicades, de T de Teatre, protagonitzada per Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca -les T de Teatre- que compartiran escenari amb Jordi Rico i Albert Ribalta; i de l’altra, Per fi sol, espectacle en què Carles Sans, del Tricicle, després de quaranta anys en silenci, aprofita per parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes amb els seus companys.

De l’apartat teatral destaca la representació d’El Llop: Terra Baixa, la versió del clàssic d’Àngel Guimerà sorgida de l’exitós programa de TV3 i dirigida per Àngel Llàcer emès a principis d’any que reivindicava el teatre amateur del país. Amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, va posar de manifest la importància de les companyies teatrals amateurs del país i, al mateix temps, la figura d’Àngel Guimerà.

L'Espai Ter també acollirà l’estrena gironina de Los Pazos de Ulloa, considerada una de les millors obres de la literatura castellana, en el centenari de la mort  de la seva autora, Emilia Pardo Bazán. L’obra compta amb un repartiment de grans actors com Pere Ponce, Diana Palazón, Marcial Álvarez, Francesc Galceran, Esther Isla i David Huertas. La novel·la evoca a la vida rural a Galícia al segle XIX amb una noblesa en decadència. Vol ser una declaració d’intencions contra la violència i la crueltat, que se centra en l’enfrontament entre el desig, la passió i l’amor, la violència rural.

Per últim, l’Espai Ter manté la seva aposta per la creativitat local i programa l’estrena de la primera obra de la nova companyia Grop, de Torroella, Sempreviva. Una ficció administrativa, una sàtira letal sobre la burocràcia, que a la vegada qüestiona la vida que vivim, els nostres desitjos més íntims i el pes de l'herència familiar. Grop és una companyia empordanesa-argentina, que està formada per les actrius Susanna Bosch i Antonella Posso i pel dramaturg Daniel Casanovas.

Us recordem que l’Espai Ter ofereix l’abonament T-5 que permet comprar 5 entrades de diferents espectacles per un preu de 60 €.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis