Arrenca el servei de vigilància de les platges de Torroella i l'Estartit

El servei es prestarà els dies festius fins el 15 de juny quan passarà a ser diari

Servei de socorrisme
Servei de socorrisme
Servei de socorrisme
Servei de socorrisme
Servei de socorrisme
Servei de socorrisme
Servei de socorrisme
Servei de socorrisme
Servei de socorrisme
Servei de socorrisme
Servei de socorrisme
Servei de socorrisme
Servei de socorrisme
Servei de socorrisme
Servei de socorrisme
Servei de socorrisme

14.04.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat el servei de vigilància de platges. Coincidint amb l'inici de les vacances de Setmana Santa la Platja Gran de l'Estartit ha estrenat servei de socorrisme en horari de 11?h a 18?h.

Al llarg d'aquestes darreres setmanes la brigada municipal ha posat a punt les platges amb tots els seus serveis. S'ha fet una neteja de xoc, s'han instal·lat les dutxes, i s'han col·locat les passarel·les de materials plàstics 100% reciclats.

Servei els caps de setmana i festius fins al 15 de juny

El servei de socorrisme i vigilància es prestarà diàriament fins al proper Dilluns de Pasqua cada dia i després els caps de setmana i festius fins al 15 de juny, quan tornarà a ser diari fins a final de la temporada d'estiu, el 15 de setembre. Llavors es tornarà a prestar els caps de setmana i festius fins al 12 d'octubre.

Els mesos de juliol i agost l'horari s'ampliarà una hora i mitja i els socorristes treballaran entre les 10:30?h i les 19?h. També es donarà servei a les platges de Mas Pinell i Montgó. 

En paral·lel els punts de socorrisme disposen de cadires amfíbies, muletes i elements per ajudar a les persones amb mobilitat reduïda a gaudir de les platges.

Més de 5 km de platges

Torroella i l'Estartit disposa de més 5 km de sorra fina i poca profunditat, algunes d'alt valor natural i pràcticament verges i molt extenses. Les més destacades són Cala Montgó, Platja Gran, els Griells, la Pletera, la Gola, Mas Pinell i la Fonollera. A aquestes cal afegir les petites cales on es pot arribar després d'una excursió a peu o en barca, tot vorejant la costa del Montgrí, on es pot gaudir de la pràctica el busseig.

Les platges del municipi poden acollir en temporada alta, una mitjana de 40.000 usuaris diaris.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis