Avisos

El MICFootball portarà a Torroella i a l'Estartit les joves perles del Madrid, Barça, Manchester i Atlético

El camp de l'Estartit serà aquest dimecres, a les 11 h, una de les 4 seus en què s'ha desglossat la cerimònia inaugural

11.04.2022

El MICFootball 2022 pemetrà veure als camps de Torroella i de l'Estartit les joves perles d'algunes de les canteres més importants del futbol europeu, entre les quals la del Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Atlético de Madrid i Olimpique de Marseille. Els dos camps seran, de dimecres a dissabte, una de les seus del grup A en la categoria U12 (aleví), d'un dels tornejos de futbol base més importants del món.

La competició del MICFootball 2022 s'obrirà oficialment el dimecres a les 11 h i el camp de l'Estartit  serà una de les 4 seus en què s'ha desglossat la cerimònia inaugural. Enguany s'ha decidit fer així per tal d'evitar aglomeracions multitudinàries i minimitzar riscos tenint en compte l'actual fase de la COVID-19.

El regidor d'Esports, Genís Pigem, explica que «els dos camps ja estan a punt i assegura que per al municipi és molt il·lusionant i positiu formar part d'aquest ambiciós projecte que transcendeix el vessant merament esportiu, per convertir-se en un esdeveniment que genera un gran impacte econòmic al territori i ajuda a projectar la imatge de la nostra destinació.»

Després del sorteig, així han quedat els grups de la categoria U12A.

>> Aquí podeu descarregar-vos el calendari de partits d'aquesta categoria. (Hem ressaltat en groc els que es disputaran al nostre municipi).

Cal remarcar que la final d'aquesta categoria es disputarà a Palamós el dissabte, però a Torroella de Montgrí es disputaran els quarts i les semifinals.

27.06.2022

Aquesta setmana l’Ajuntament portarà a terme tasques de manteniment i conservació a l’aparcament de terra situat al costat de la plaça del... (Llegir més)

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

14.06.2022

Els alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Sant Gabriel apadrinaran i s'encarregaran del manteniment i embelliment dels nous escocells que l'Ajuntament de... (Llegir més)

14.06.2022

Benvolguts veïns,  Us informem que per tal d'evitar el risc d’inici d’un incendi forestal i per assegurar la seguretat dels béns i la... (Llegir més)

10.06.2022

El Museu de la Mediterrània ha acollit aquest matí la darrera jornada lectiva del 2n curs del grau d'Arquitectura de la UdG. El matí s'ha tancat... (Llegir més)

10.06.2022

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i la regidora d'Educació, Anna Company, han assistit aquesta tarda, a l'Auditori Teatre Espai... (Llegir més)

Cercador
eventis