Avisos

El MICFootball portarà a Torroella i a l'Estartit les joves perles del Madrid, Barça, Manchester i Atlético

El camp de l'Estartit serà aquest dimecres, a les 11 h, una de les 4 seus en què s'ha desglossat la cerimònia inaugural

11.04.2022

El MICFootball 2022 pemetrà veure als camps de Torroella i de l'Estartit les joves perles d'algunes de les canteres més importants del futbol europeu, entre les quals la del Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Atlético de Madrid i Olimpique de Marseille. Els dos camps seran, de dimecres a dissabte, una de les seus del grup A en la categoria U12 (aleví), d'un dels tornejos de futbol base més importants del món.

La competició del MICFootball 2022 s'obrirà oficialment el dimecres a les 11 h i el camp de l'Estartit  serà una de les 4 seus en què s'ha desglossat la cerimònia inaugural. Enguany s'ha decidit fer així per tal d'evitar aglomeracions multitudinàries i minimitzar riscos tenint en compte l'actual fase de la COVID-19.

El regidor d'Esports, Genís Pigem, explica que «els dos camps ja estan a punt i assegura que per al municipi és molt il·lusionant i positiu formar part d'aquest ambiciós projecte que transcendeix el vessant merament esportiu, per convertir-se en un esdeveniment que genera un gran impacte econòmic al territori i ajuda a projectar la imatge de la nostra destinació.»

Després del sorteig, així han quedat els grups de la categoria U12A.

>> Aquí podeu descarregar-vos el calendari de partits d'aquesta categoria. (Hem ressaltat en groc els que es disputaran al nostre municipi).

Cal remarcar que la final d'aquesta categoria es disputarà a Palamós el dissabte, però a Torroella de Montgrí es disputaran els quarts i les semifinals.

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

08.11.2022

Els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pel macro parc eòlic marí projectat a la Costa Brava han mantingut una reunió de treball aquest... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis