Avisos

Torroella-l'Estartit-Illes Medes participa en una sessió de treball a nivell comarcal amb la directora general de Turisme

25.02.2022

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i la regidora de Destinació Turística Torroella-l'Estartit-Illes Medes, Dúnia Oliveras han participat aquesta setmana en una reunió de treball amb la directora general de Turisme, Marta Domènech, celebrada dilluns a la seu del Consell Comarcal del Baix Empordà. Durant la trobada, s'han tractat, principalment, tres qüestions: la gestió dels Fons europeus Next Generation a través del Programa Extraordinari de Sostenibilitat Turística en Destinacions 2021-2023; el Pla Director de Turisme i la creació de taules sectorials, i a problemàtica de les autocaravanes i les possibles accions des de la Generalitat.

Segons Domènech, els principals objectius dels Plans Territorials de Sostenibilitat són assolir una cohesió territorial més gran, recolzar les destinacions turístiques catalanes en el seu procés de transformació cap a territoris sostenibles, contribuir als Objectius de Desenvolupament Sostenible i impulsar un model turístic diferent i innovador. La prioritat d'aquests plans durant l'any 2022 seran les destinacions rurals, mentre que per al 2023 seran les destinacions turístiques de sol i platja.

En relació a la gestió de les autocaravanes i furgonetes camperitzades, un sector en constant creixement, poc regulat i que afecta diversos municipis del Baix Empordà, des de direcció general de Turisme es volen impulsar les àrees d'acollida en els municipis. Aquestes àrees tindran un registre dels vehicles que hi entren, que disposaran d'un límit de temps d'estada màxim de 48 hores per tal de no esdevenir competència al sector privat. En aquest sentit, tant Colomí com Oliveras recorden que aquesta problemàtica és comuna en la gran majoria de municipis i que cal una normativa clara i concreta per part de la Generalitat que solucioni aquesta qüestió donat que és un turisme creixent.

30.11.2023

Ahir es va constituir formalment el Consell Municipal d'Infants de Torroella de Montgrí l'Estartit, un nou òrgan de participació municipal... (Llegir més)

28.11.2023

Els usuaris del camp d'esports municipal de Torroella de Montgrí ja han pogut estrenar el nou enllumenat de l'equipament que ha estat renovat per un... (Llegir més)

27.11.2023

L’Auditori Teatre Espai Ter ha aprofitat la Fira de Sant Andreu per fer pública la programació de gener a juny de 2024 i per presentar la nova... (Llegir més)

23.11.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat el pressupost municipal per al 2024, que serà de 25,4 milions d'euros, un 16 % (3,5 milions)... (Llegir més)

20.11.2023

Aquest matí s'ha donat el tret de sortida dels actes al carrer programats en el marc de la campanya "A la plaça i mercat, amb bossa i cabàs", amb... (Llegir més)

15.11.2023

Anna Cufinà va rebre ahir dimarts 14 de novembre de 2023 el Diploma de Mestre Artesana, com a reconeixament a la seva  trajectòria professional.... (Llegir més)

15.11.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha instal·lat a la teulada de la casa de la vila una càmera web meteorològica que ofereix imatges en directe... (Llegir més)

10.11.2023

Des l'Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb el suport de l’àrea d’Atenció a Famílies del Consell Comarcal... (Llegir més)

31.10.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha portat a terme una campanya intensiva per eliminar flora exòtica invasora d'espais verds del municipi.... (Llegir més)

27.10.2023

L'Ajuntament engega la setmana vinent una campanya intensiva de sensibilització per fomentar la reducció del plàstic d'un sòl ús a Torroella de... (Llegir més)

19.10.2023

L'Oficina d'Informació i d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí acull, des d'aquesta setmana, un nou punt de Cau de Llibres... (Llegir més)

17.10.2023

Aquest matí s'ha realitzat la presentació institucional de la quarta edició del projecte educatiu i cultural Connectats pel Teatre que promouen... (Llegir més)

16.10.2023

Aquest matí ha tingut lloc una visita institucional i reunió de la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Glòria Marull, amb l'Alcalde... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis