Avisos

Torroella-l'Estartit-Illes Medes participa en una sessió de treball a nivell comarcal amb la directora general de Turisme

25.02.2022

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i la regidora de Destinació Turística Torroella-l'Estartit-Illes Medes, Dúnia Oliveras han participat aquesta setmana en una reunió de treball amb la directora general de Turisme, Marta Domènech, celebrada dilluns a la seu del Consell Comarcal del Baix Empordà. Durant la trobada, s'han tractat, principalment, tres qüestions: la gestió dels Fons europeus Next Generation a través del Programa Extraordinari de Sostenibilitat Turística en Destinacions 2021-2023; el Pla Director de Turisme i la creació de taules sectorials, i a problemàtica de les autocaravanes i les possibles accions des de la Generalitat.

Segons Domènech, els principals objectius dels Plans Territorials de Sostenibilitat són assolir una cohesió territorial més gran, recolzar les destinacions turístiques catalanes en el seu procés de transformació cap a territoris sostenibles, contribuir als Objectius de Desenvolupament Sostenible i impulsar un model turístic diferent i innovador. La prioritat d'aquests plans durant l'any 2022 seran les destinacions rurals, mentre que per al 2023 seran les destinacions turístiques de sol i platja.

En relació a la gestió de les autocaravanes i furgonetes camperitzades, un sector en constant creixement, poc regulat i que afecta diversos municipis del Baix Empordà, des de direcció general de Turisme es volen impulsar les àrees d'acollida en els municipis. Aquestes àrees tindran un registre dels vehicles que hi entren, que disposaran d'un límit de temps d'estada màxim de 48 hores per tal de no esdevenir competència al sector privat. En aquest sentit, tant Colomí com Oliveras recorden que aquesta problemàtica és comuna en la gran majoria de municipis i que cal una normativa clara i concreta per part de la Generalitat que solucioni aquesta qüestió donat que és un turisme creixent.

07.12.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Institut Montgrí participen aquest curs, per segon cop, en el projecte Rossinyol, un programa de... (Llegir més)

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis