Avisos

El camí per a reactivar Torroella de Montgrí

(article publicat al butlletí municipal L'IM, número 194, juliol de 2021)

31.07.2021

Va passant el temps i totes les propostes que portaven els partits no les veiem reflectides enlloc. Tot allò que havien promès fer per als habitants de Torroella ha quedat ja en l'oblit. Però aquí som nosaltres, Ciutadans, que ens comprometem a complir tot el que portàvem en ment quan vau confiar en nosaltres aquell 14 de febrer, mirant sempre pel bé de tots els torroellencs i torroellenques.

Gràcies a la nostra contínua persistència diària hem accelerat i aconseguit el primer canvi, que és un canvi en la plica de la recollida d'escombraries. No ens quedarem aquí, sinó que continuarem fins que la problemàtica del nostre municipi estigui resolta al 100 %.

Ara, el nostre objectiu principal és la recuperació econòmica del municipi creant llocs de treball de qualitat, sobretot intentant ajudar la gent jove perquè pugui tenir oportunitats i no hagi de traslladar-se a les ciutats per poder tenir l'oportunitat de treballar d'allò que han estudiat.

Hem d'aconseguir que Torroella de Montgrí sigui un municipi atractiu per emprendre negocis i que les empreses puguin i vulguin venir a instal·lar-se a la nostra localitat.

Amb tot això, no oblidarem l'impuls d'un pla municipal que faciliti el reemplaçament generacional dels treballadors autònoms, el manteniment de l'activitat i l'ocupació en negocis sense successió empresarial de Torroella de Montgrí.

31.01.2023

L’Espai del Peix de Palamós ha acollit aquest dilluns al matí la presentació de l’activitat esportiva Correpoble, una proposta que impulsa el... (Llegir més)

27.01.2023

La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, ha fet una visita institucional aquest matí a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Ha estat rebuda... (Llegir més)

26.01.2023

L'Ajuntament està impulsant una actualització del Pla d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes del Municipi de Torroella de Montgrí aprovat... (Llegir més)

23.01.2023

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

25.01.2023

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat inicialment un Reglament de prestacions d'ajudes d'urgència social. El document té com a objectiu regular les... (Llegir més)

20.01.2023

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha creat una brigada específica, que estarà operativa els 365 dies de l’any,... (Llegir més)

23.01.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha assumit directament les tasques d’inspecció de les activitats i establiments públics (alimentaris,... (Llegir més)

19.01.2023

La posidònia, una planta endèmica de la Mediterrània i en greu perill de regressió al nostre ecosistema litoral, serà la protagonista de la... (Llegir més)

16.01.2023

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2023, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

12.01.2023

Torroella de Montgrí i l'Estartit han acollit el 2022 un total de 46 esdeveniments esportius, que han aplegat unes 7.500 persones i han generat un... (Llegir més)

12.01.2023

Benvolguts/des, Us recordem que les entitats del municipi que van demanar subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per portar a terme... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis