Avisos

Informació sobre incidència al subministrament d'aigua potable

16.08.2021

L’empresa concessionària de l’aigua ens ha comunicat que a causa de la manca de subministrament elèctric que es va produir ahir a la zona de Canet de la Tallada, on hi ha els pous d’aigua que abasten el nostre terme municipal, aquesta matinada s’han produït problemes en el subministrament d’aigua a alguns habitatges del nucli de Torroella de Montgrí. Aquesta incidència s’ha generat perquè durant unes hores no s’ha pogut bombar aigua als pous, a causa de la manca de llum i les existències d’aigua dels dipòsits s’han anat esgotant. A les 4 h de la matinada aproximadament ha tornat la llum als pous i s’ha pogut reiniciar el bombeig i potabilització posterior de l’aigua.

Per tal de que els efectes als ciutadans fossin els mínims possibles en una època de gran densitat de població, s’ha comprat aigua a la Mancomunitat Intermunicipal d’Aigües de pobles veïns.

Al nucli de l’Estartit, amb dipòsit propi, no s’ha vist afectat per aquesta incidència. A la urbanització Torre Vella, sobretot els habitatges situats més al nord, que depenen del pou de Torroella sí que és possible que es notin els efectes d’aquesta manca de subministrament d’aigua.

Durant les properes hores es podran produir efectes de terbolesa a l’aigua subministrada, a causa del bombeig especial que s’està realitzant per tal de tornar a la normalitat i omplir els dipòsits novament.

12.08.2022

Torroella de Montgrí ho té tot a punt per celebrar una Festa Major com les d'abans, amb totes les activitats i sense les restriccions dels darrers... (Llegir més)

11.08.2022

Jordi Costa i Gayoso, alumne de l’Institut Ramon Muntaner de Figueres, amb el treball «Projecte de depuració d’aigües residuals amb... (Llegir més)

10.08.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat una aplicació d’informació ciutadana per a dispositius mòbils com telèfons o tauletes amb la... (Llegir més)

09.08.2022

Les famílies de Torroella de Montgrí que han patit una pèrdua gestacional, perinatal o neonatal ja disposen al cementiri municipal d'un espai de... (Llegir més)

05.08.2022

Aquesta setmana han començat les obres d'adequació i millora de l'accés sud de l'Escola Guillem de Montgrí. Tenen com a objectiu substituir la... (Llegir més)

03.08.2022

L’Àrea de Serveis Socials de Torroella de Montgrí ha atès el darrer any un total de 48 casos relacionats amb la violència masclista.... (Llegir més)

29.07.2022

La 42a edició del Festival de Torroella de Montgrí s'iniciarà demà dissabte 30 de juliol a l'Espai Ter, amb Extinció, espectacle que... (Llegir més)

29.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està renovant tots els cartells informatius de la prohibició d'accés amb vehicles motoritzats al massís del... (Llegir més)

22.07.2022

A partir del 2 d'agost es posen a la venda les entrades dels espectacles de pagament de la Festa Major de Sant Genís 2022. Aquesta venda es farà... (Llegir més)

21.07.2022

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Àlex Sastre, juntament amb la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Montse... (Llegir més)

20.07.2022

Aquest dimecres 20 d'agost, la directora territorial del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Maria Josep Porta, ha dut a... (Llegir més)

19.07.2022

Continuem amb el desplegament del projecte de millora de la qualitat urbana i embelliment dels centres comercials de Torroella i de... (Llegir més)

19.07.2022

L’Auditori Teatre Espai Ter programarà més d’una vintena d’espectacles a la nova temporada de l’equipament cultural que tindrà lloc des... (Llegir més)

Cercador
eventis