Avisos

Una Torroella de TOTS

(article publicat al butlletí municipal L'IM, número 193, abril de 2021)

12.04.2021

Més de 18 mesos sense la conciliació entre vianants i vehicles al Passeig de Catalunya.Vam exigir que s'apliquessin millores reals, com per exemple la millora de la il·luminació i la col·locació de bandes reductores, una acció sense tocar la butxaca dels torroellencs i torroellenques. En canvi, l'Ajuntament ha apostat per la recaptació i ha decidit que una millora adequada seria la col·locació d'un radar que ha vingut amb la primera contractació a "dit" d'uns equips que superaven els 70.000 euros. I això que qualsevol adquisició superior als 15.000 obliga a fer una licitació pública per llei.

Després de la contínua exigència hem aconseguit que la licitació sigui pública i, per tant, que qualsevol empresa s'hi pugui presentar, tal com marca la llei.

Des del principi de mandat hem exigit una neteja digna de les escombraries, que fa setmanes que no veuen una gota de lleixiu. Avui dia, enmig de la pandèmia, seguim igual quan, en realitat, hauríem de tenir una desinfecció continua —tal i com exigim que tinguin als negocis de la vila— però l'Ajuntament és incapaç de fer-ho.

Gràcies a Ciutadans, en el Parlament vàrem aconseguir portar endavant i aprovar per unanimitat la proposta de resolució per accelerar l'ampliació de l'Escola Portitxol perquè sigui una realitat amb totes les garanties. Tots els partits parlen de la proposta de resolució, però cap diu que va ser Ciutadans qui va entrar i qui realment ha permès aconseguir l'acceleració de l'ampliació. En només 2 anys hem aconseguit fer més coses que cap altre partit.

Queda molta feina per fer. Queda molt per reconstruir. Però seguirem treballant per a TOTS.

31.01.2023

L’Espai del Peix de Palamós ha acollit aquest dilluns al matí la presentació de l’activitat esportiva Correpoble, una proposta que impulsa el... (Llegir més)

27.01.2023

La consellera de Presidència, Laura Vilagrà, ha fet una visita institucional aquest matí a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Ha estat rebuda... (Llegir més)

26.01.2023

L'Ajuntament està impulsant una actualització del Pla d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes del Municipi de Torroella de Montgrí aprovat... (Llegir més)

23.01.2023

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

25.01.2023

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat inicialment un Reglament de prestacions d'ajudes d'urgència social. El document té com a objectiu regular les... (Llegir més)

20.01.2023

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha creat una brigada específica, que estarà operativa els 365 dies de l’any,... (Llegir més)

23.01.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha assumit directament les tasques d’inspecció de les activitats i establiments públics (alimentaris,... (Llegir més)

19.01.2023

La posidònia, una planta endèmica de la Mediterrània i en greu perill de regressió al nostre ecosistema litoral, serà la protagonista de la... (Llegir més)

16.01.2023

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2023, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

12.01.2023

Torroella de Montgrí i l'Estartit han acollit el 2022 un total de 46 esdeveniments esportius, que han aplegat unes 7.500 persones i han generat un... (Llegir més)

12.01.2023

Benvolguts/des, Us recordem que les entitats del municipi que van demanar subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per portar a terme... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis