Una Torroella de TOTS

(article publicat al butlletí municipal L'IM, número 193, abril de 2021)

12.04.2021

Més de 18 mesos sense la conciliació entre vianants i vehicles al Passeig de Catalunya.Vam exigir que s'apliquessin millores reals, com per exemple la millora de la il·luminació i la col·locació de bandes reductores, una acció sense tocar la butxaca dels torroellencs i torroellenques. En canvi, l'Ajuntament ha apostat per la recaptació i ha decidit que una millora adequada seria la col·locació d'un radar que ha vingut amb la primera contractació a "dit" d'uns equips que superaven els 70.000 euros. I això que qualsevol adquisició superior als 15.000 obliga a fer una licitació pública per llei.

Després de la contínua exigència hem aconseguit que la licitació sigui pública i, per tant, que qualsevol empresa s'hi pugui presentar, tal com marca la llei.

Des del principi de mandat hem exigit una neteja digna de les escombraries, que fa setmanes que no veuen una gota de lleixiu. Avui dia, enmig de la pandèmia, seguim igual quan, en realitat, hauríem de tenir una desinfecció continua —tal i com exigim que tinguin als negocis de la vila— però l'Ajuntament és incapaç de fer-ho.

Gràcies a Ciutadans, en el Parlament vàrem aconseguir portar endavant i aprovar per unanimitat la proposta de resolució per accelerar l'ampliació de l'Escola Portitxol perquè sigui una realitat amb totes les garanties. Tots els partits parlen de la proposta de resolució, però cap diu que va ser Ciutadans qui va entrar i qui realment ha permès aconseguir l'acceleració de l'ampliació. En només 2 anys hem aconseguit fer més coses que cap altre partit.

Queda molta feina per fer. Queda molt per reconstruir. Però seguirem treballant per a TOTS.

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis