Avisos

Una Torroella de TOTS

(article publicat al butlletí municipal L'IM, número 193, abril de 2021)

12.04.2021

Més de 18 mesos sense la conciliació entre vianants i vehicles al Passeig de Catalunya.Vam exigir que s'apliquessin millores reals, com per exemple la millora de la il·luminació i la col·locació de bandes reductores, una acció sense tocar la butxaca dels torroellencs i torroellenques. En canvi, l'Ajuntament ha apostat per la recaptació i ha decidit que una millora adequada seria la col·locació d'un radar que ha vingut amb la primera contractació a "dit" d'uns equips que superaven els 70.000 euros. I això que qualsevol adquisició superior als 15.000 obliga a fer una licitació pública per llei.

Després de la contínua exigència hem aconseguit que la licitació sigui pública i, per tant, que qualsevol empresa s'hi pugui presentar, tal com marca la llei.

Des del principi de mandat hem exigit una neteja digna de les escombraries, que fa setmanes que no veuen una gota de lleixiu. Avui dia, enmig de la pandèmia, seguim igual quan, en realitat, hauríem de tenir una desinfecció continua —tal i com exigim que tinguin als negocis de la vila— però l'Ajuntament és incapaç de fer-ho.

Gràcies a Ciutadans, en el Parlament vàrem aconseguir portar endavant i aprovar per unanimitat la proposta de resolució per accelerar l'ampliació de l'Escola Portitxol perquè sigui una realitat amb totes les garanties. Tots els partits parlen de la proposta de resolució, però cap diu que va ser Ciutadans qui va entrar i qui realment ha permès aconseguir l'acceleració de l'ampliació. En només 2 anys hem aconseguit fer més coses que cap altre partit.

Queda molta feina per fer. Queda molt per reconstruir. Però seguirem treballant per a TOTS.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis