Avisos

L'Ajuntament programa l'Empordà Cuina i Salut en un format més reduït i adaptat a les restriccions sanitàries

15.04.2021

El 24 i 25 d'abril se celebrarà la fira mercat Empordà Cuina i Salut, que torna amb una proposta adaptada al context de pandèmia, després de la forçada suspensió de l'any passat, quan ja es tenia tota la programació tancada. Malgrat les dificultats actuals, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha decidit tornar-la a programar, amb el propòsit de mantenir viu l'esperit de la proposta i donar suport als productors locals. Tindrà, això sí, un format més reduït que les anteriors edicions, sobretot pel que fa a les activitats complementàries. Es manté, però, la proposta central al voltant de la qual sempre gira la fira, que consisteix en el mercat de productes de l'Empordà, d’artesania i alimentació de proximitat, en la qual també hi trobem el mercat de Món Empordà, productes ecològics, artesanals i de km 0.

Genís Pigem, regidor de Promoció Econòmica, argumenta que «segurament el més fàcil hauria estat no fer res, però apostem per no deixar-la de fer dos anys seguits i per mantenir un seguit d'activitats, esponjades en temps i espai, a l'aire lliure, i amb totes les mesures de seguretat necessàries. D'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, és un format que es pot portar a terme i ajuda, a més, als productors, per un costat, i a la població, per un altre, ja que tindran una opció de lleure i consum que ens aproparà una mica més a la tan desitjada normalitat.»

A banda de les parades de la fira mercat, s'han programat un showcooking amb productors locals, dissabte al matí, i activitats infantils dissabte a la tarda i diumenge al matí. Per assistir-hi, cal registrar-se prèviament.

Pel que va al showcooking, es farà el dissabte a les 11.30 h, a la plaça dels Dolors. Porta per títol «Condimentem la nostra cuina amb herbes de l’Empordà», i anirà a càrrec d'Antoni Vilà, de la carnisseria Seli; l'empresa Emporarom, aromes de l'Empordà, i l’Obrador de la Marida.

Com a novetat, enguany s'ha programat el concurs a xarxes socials per visualitzar diferents rutes de senderisme i/o cicloturisme de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per tal de que els usuaris de les xarxes socials hi puguin participar compartint, en qualsevol moment, una foto de la ruta que faci referència a aquest territori. Més informació sobre el concurs a: http://ow.ly/k1tq50Ep2nS

Programa VII L'Empordà Cuina i Salut 2021

Dissabte, 24 d’abril

Tot el dia decoracions a les botigues amb de productes de proximitat

Mercat de productes de l’Empordà
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: plaça de la Vila

Mercat d’artesania i alimentació de proximitat
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: passeig de Catalunya

Mercat de Món Empordà, productes ecològics, artesanals i de km 0
Hora: de 10 a 20 h
Lloc: passeig de Catalunya
Organitza: Associació Món Empordà

Show cooking “Condimentem la nostra cuina amb herbes de l’Empordà”, a càrrec de l’Antoni Vilà de la carnisseria Seli, els productors d’Emporarom i de l’Obrador de la Marida”
Hora: 11.30 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsShowcooking

Representació familiar “La fada Farigola i les Trementinaires”, a càrrec de Lalala Troupe
Sessions:
-       17 h
-       18.30 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsRepresentacio

Diumenge, 25 d’abril

Mercat de productes de l’Empordà
Hora: de 10 a 14 h
Lloc: plaça de la Vila

Mercat d’artesania i alimentació de proximitat
Hora: de 10 a 14 h
Lloc: passeig de Catalunya

Espectacle familiar “Ai, la farina”, a càrrec de Pengim Penjam Titelles
Hora: 12 h
Lloc: plaça dels Dolors
Inscripció prèvia: www.bit.ly/InscripcionsEspectacle

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

14.06.2022

Els alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Sant Gabriel apadrinaran i s'encarregaran del manteniment i embelliment dels nous escocells que l'Ajuntament de... (Llegir més)

14.06.2022

Benvolguts veïns,  Us informem que per tal d'evitar el risc d’inici d’un incendi forestal i per assegurar la seguretat dels béns i la... (Llegir més)

10.06.2022

El Museu de la Mediterrània ha acollit aquest matí la darrera jornada lectiva del 2n curs del grau d'Arquitectura de la UdG. El matí s'ha tancat... (Llegir més)

10.06.2022

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i la regidora d'Educació, Anna Company, han assistit aquesta tarda, a l'Auditori Teatre Espai... (Llegir més)

Cercador
eventis