Avisos

L'Ajuntament elabora un Pla Sectorial del comerç urbà i demana col·laboració ciutadana per respondre una enquesta sobre hàbits de compra

Mercat de Torroella de Montgrí
Mercat de Torroella de Montgrí
Fira de Sant Andreu
Fira de Sant Andreu
Fira de Sant Andreu
Fira de Sant Andreu
Fira de Sant Andreu
Fira de Sant Andreu
Fira Empordà, Cuina i Salut
Fira Empordà, Cuina i Salut
Fira Empordà, Cuina i Salut
Fira Empordà, Cuina i Salut
Fira Empordà, Cuina i Salut
Fira Empordà, Cuina i Salut

14.04.2021

L’Àrea de Promoció del Territori de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, i a petició dels comerciants de Torroella de Montgrí, s’ha contractat una empresa (Hidra Publicitat, SCP), per a l’elaboració d’un pla sectorial del comerç urbà de Torroella.

Ja fa uns anys que la compra per internet ha anat en augment, desafavorint el comerç local i de proximitat. Aquest fet s’ha donat al llarg de tot el territori, la qual cosa ha fet que el comerç tradicional s’hagi hagut de reinventar. Davant els canvis d’hàbits de consum, i l’impacte que ha patit el comerç amb la pandèmia Covid-19, des de l’Àrea de Comerç s’ha vist necessari de fer un estudi del comerç de Torroella. Aquest estudi ha de consistir en un anàlisi de la situació actual del sector comercial, i a partir d’aquí redactar un Pla de Dinamització per a dotar al sector comercial i a l’Ajuntament d’instruments de gestió que contribueixin a millorar la posició competitiva a un horitzó de 4 anys.

Per començar a treballar amb aquest estudi, necessitem la col·laboració de tothom, i és per quest motiu que us fem arribar una enquesta per tal de saber els hàbits de consum i poder fer una valoració de la percepció que es té del comerç de Torroella.

Podeu respondre l'enquesta sobre el comerç a: https://forms.gle/rEw5d8apdBjEnyM37

El comerç és una activitat clau per al nostre poble, necessitem la vostra col.laboració.

 

01.07.2022

La proposta «–oo–» d’Enric Farrés Duran, emmarcada dins el cicle Desplaçaments. Ressonàncies contemporànies, centra la seva atenció en... (Llegir més)

01.07.2022

El Fringe Festival Torroella de Montgrí-L'Estartit, organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, arriba a la seva novena edició amb... (Llegir més)

01.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han demanat la màxima implicació dels responsables d'establiments d'oci nocturn de la... (Llegir més)

29.06.2022

La Policia Local de Torroella de Montgrí va aconseguir ahir a la tarda reanimar una jove de 27 anys que es trobava en aturada cardiorespiratòria.... (Llegir més)

27.06.2022

Aquesta setmana l’Ajuntament portarà a terme tasques de manteniment i conservació a l’aparcament de terra situat al costat de la plaça del... (Llegir més)

23.06.2022

Tres dies de festa i música per inaugurar la temporada de grans festivals de la Costa Brava. L’ÍTACA Sant Joan, de l’Estartit, es posa en marxa... (Llegir més)

22.06.2022

La comissió organitzadora del Premi Espai Ter ha decidit atorgar el IV Premi Espai Ter de música al pianista i compositor Manel Camp per posar en... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que des del 16 de juny al 30 de setembre la circulació motoritzada està restringida per accedir a la... (Llegir més)

16.06.2022

Benvolguts/des veïns/es, Properament celebrarem la Revetlla de Sant Joan al nostre municipi, i us informem sobre la programació d'aquesta festa... (Llegir més)

20.06.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí obrirà un Punt d'Informació d'Habitatge (PIH) des del qual es prestarà suport directe als propietaris i... (Llegir més)

17.06.2022

Avui 17 de juny es donen a conèixer els 3 cartells finalistes del Concurs de cartells de Festa Major 2022, que el jurat ha escollit entre tots els... (Llegir més)

17.06.2022

El regidor de Gestió Costanera i Platges, Marc Calvet, ha recollit avui la Bandera Blava que acredita la qualitat de Cala Montgó, en un acte... (Llegir més)

16.06.2022

El projecte de Camins Escolars Segurs encara la recta fina de la primera fase, que enllaça la plaça Quintana i Combis amb l'Espai Montgrí. Avui... (Llegir més)

15.06.2022

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

Cercador
eventis