Avisos

L'ultrafondista torroellenc Rubén Cruz correrà 16 hores sense parar per recollir donacions per al Banc dels Aliments

L'Ajuntament col·labora en la logística de la prova, que es farà el 27 de febrer

10.02.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí col·labora en l'organització del repte solidari Non Stop Aliments, que organitza l'ultrafondista local Rubén Cruz el proper 27 de febrer. L'atleta correrà, sense parar, de les 6 del matí a les 22 h, amb l'objectiu de recollir aliments que es destinaran al Banc d'Aliments de Girona. El punt d'avituallament i de recollida d'aportacions de les persones que vulguin col·laborar-hi estarà situat a l'aparcament de l'Escorxador de Torroella de Montgrí. L'ultrafondista local, un dels millors en la seva modalitat, estarà acompanyat per diversos atletes que s'aniran alternant durant el repte.

Cruz ha estat seleccionat per participar el darrer cap de setmana de març en l'exigent i duríssima cura The Bandit, una prova d'orientació en un circuït no senyalitzat, de més de 250 quilòmetres, per la serra de Llaberia (Tarragona), en règim d'autosuficiència. L'any passat es va celebrar la primera edició i no la va acabar cap dels seus participants, la qual cosa indica el seu grau d'exigència. Les úniques eines amb què es poden orientar els participant són una brúixola manual i un mapa que facilita l'organitzador, ja que els aparells electrònics estan prohibits. Només hi ha tres curses en tot el món amb aquest format tan exigent. La cursa està inspirada en la mítica Barkley Marathons (que només han aconseguit finalitzar 18 corredors en 31 anys)

Participar a The Bandit és un luxe només apte per als 40 participants seleccionats per rigorosa invitació, tots ells corredors de gran nivell i experiència en curses d'orientació i ultraresistència. Els participants convidats no paguen inscripció, però en el moment de fer efectiva la participació demanen a canvi una aportació de 10 kg d'aliments per destinar íntegrament al Banc d'Aliments i que portin durant la cursa la bandera del seu municipi. En aquest sentit, el torroellenc Rubén Cruz, ha recordat que l'any passat entre amics de Torroella i de la comarca van aconseguir aportar 200 kg d'aliments. En aquesta nova ocasió, vol anar més enllà, i és per aquest motiu que ha organitzat la prova Non Stop solidària del proper 27 de febrer.

Rubén Cruz va aconseguir el mes de desembre el seu repte "L'Everest Montgrí Challenge" que consistia en pujar i baixar al Castell del Montgrí 32 vegades per recaptar fons per la Marató de TV3. Va realitzar un total de 128,6 quilòmetres, en un temps de 25 hores, 6 minuts i 54 segons, i va aconseguir recaptar més de 2.000 euros, que els va cedir a l'Escola Guillem de Montgrí, per destinar-los a La Marató.

03.10.2022

La Campanya Gastronòmica 'La Poma a la Cuina' ha arrencat amb set restaurants de Torroella de Montgrí i l'Estartit i novetats en la formulació... (Llegir més)

30.09.2022

La Brigada Municipal està portant a terme aquesta setmana treballs de repàs i millora de la coberta de l'edifici del Cinema Montgrí, per... (Llegir més)

28.09.2022

Manel Camp és, sense cap dubte, un dels grans noms de la música catalana de les darreres dècades i un dels músics més versàtils i... (Llegir més)

28.09.2022

Torroella de Montgrí i l'Estartit han estat acreditades com a adherides al programa de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) després de ser... (Llegir més)

27.09.2022

El projecte educatiu 'El Parc Natural a l'Escola', impulsat pel Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, ha estat escollit com una... (Llegir més)

27.09.2022

Aquesta setmana s’ha presentat a la delegació del govern de la Generalitat a Girona el Mundial de Veterans de Curses d’Orientació WMOC25 que es... (Llegir més)

27.09.2022

El reconegut circuit Swim No Limits ha escollit l'Estartit per tancar una temporada en la qual han participat ja més de 1.300 nedadors d'arreu de... (Llegir més)

26.09.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha encarregat un vídeo promocional amb l'objectiu de captar visitants aquesta tardor i servir de base per... (Llegir més)

26.09.2022

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible se celebra a Europa del 26 al 30 de setembre de 2022, per a conscienciar la societat de la necessitat... (Llegir més)

24.09.2022

Aquesta setmana s’han col·locat els suports de la nova senyalització dels projecte per posar en valor els punts més destacats dels paisatges... (Llegir més)

23.09.2022

La versió teatral del clàssic del cinema Entre Copas obrirà, el proper 8 d'octubre, la temporada teatral del segon semestre a l’Auditori Teatre... (Llegir més)

22.09.2022

Els Pirates i Corsaris de les Illes Medes tornen a desembarcar a l'Estartit el divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25 de setembre en la tradicional... (Llegir més)

22.09.2022

Torroella de Montgrí s’ha sumat a la Setmana Europa de l’Esport que enguany se celebrarà entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una... (Llegir més)

16.09.2022

L'AFA del Guillem Montgrí i el Racó de Rialles, en col·laboració amb els ajuntaments de Torroella de Montgrí i Ullà, han organitzat diverses... (Llegir més)

Cercador
eventis