Avisos

(IM) Informa't de les restriccions al trànsit de la Festa Major de Sant Genís

18.08.2020

Benvolguts veïns/es,

Com sabeu, del 21 al 27 d’agost celebrem la Festa Major de Sant Genís. Enguany, una Festa Major molt condicionada per les mesures sanitàries del Covid-19.

Aquestes restriccions i limitacions d’aforament ens han obligat a fer canvis d’ubicació d’algunes activitats. Aquest any, tindran lloc més activitats als Jardins John Lennon i a l’aparcament de la Plaça del Lledoner s’hi situarà la zona de sopars de les entitats del municipi. En aquest sentit, com a veïns de la zona, us volem demanar la vostra comprensió durant aquests dies de Festa Major. Des de l’Ajuntament garantirem que els concerts previstos finalitzin no més tard de dos quarts de 2 de la nit.

La celebració de la Festa Major ens obliga també a restringir el trànsit a diversos carrers del municipi, com són el c. Enric Morera, c. Ramon Boi, c. Montgrí i un tram dels c. Llibertat, c. Garbí i c. Joaquim Vallespí. També en alguns sectors d’aquests carrers es prohibirà l’aparcament, per tal de facilitar la circulació dels peatons. A la pàgina web municipal trobareu un plànol amb totes les indicacions corresponents.

Tots els talls de circulació i prohibicions d’aparcament estaran convenientment senyalitzats, mitjançant senyals a la via pública, amb anterioritat. Consulta el PLÀNOL DELS TALLS DE TRÀNSIT I APARCAMENT DE LA FESTA MAJOR 2020

Durant els dies de la Festa Major també es tancarà la circulació de vehicles al Passeig de Catalunya, des de 2/4 de 9 h del vespre i fins passada la mitja nit, en funció del trànsit peatonal i la legislació vigent. Aquesta mesura es pren per garantir la seguretat dels peatons.

Per últim, us informem que els punts de càrrega de vehicles elèctrics situats al c. Enric Morera estaran fora de servei des del 21 al 27 d’agost, pel que us recomanem que feu ús del punt de càrrega que trobareu a l’Espai Ter.

Com a veïns dels sector us agraïm la vostra comprensió i esperem que el proper any, puguem celebrar una Festa Major amb les ubicacions tradicionals.

Per qualsevol incidència o urgència us podeu posar en contacte, com sempre, amb la Policia Local al 972 75 01 49.

Us agraïm per avançat la vostra col·laboració.

Cordialment,

Josep Martinoy i Casademont
Regidor de Seguretat Ciutadana i Promoció Econòmica

Torroella de Montgrí, 18 d’agost de 2020

 

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis