Avisos

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i Enplater col·laboren en la distribució de pantalles protectores per al sector serveis

L'empresa, dedicada a la impressió d'embalatge flexible, també ha elaborat bosses reciclables per al Centre de Distribució d'Aliments (CDA)

D'esquerra a dreta, Pere Coll, director d'I+D+i; Josep Garganta, director general d’Enplater; Jordi Colomí, alcalde i Dúnia Oliveras, regidora de Destinació Turística, Torroella-l'Estartit-Illes Medes.
D'esquerra a dreta, Pere Coll, director d'I+D+i; Josep Garganta, director general d’Enplater; Jordi Colomí, alcalde i Dúnia Oliveras, regidora de Destinació Turística, Torroella-l'Estartit-Illes Medes.

23.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí distribuirà gratuïtament pantalles protectores contra la COVID-19 als establiments del sector serveis, que han estat produïdes per Enplater Group, empresa puntera en embalatge flexible, amb seu al municipi. En el marc d'aquesta col·laboració público-privada, l'empresa també han elaborat bosses reciclables que es posaran a disposició de l'Àrea de Serveis Socials i s'utilitzaran al Centre de Distribució d'Aliments (CDA).

Josep Garganta, director general d’Enplater, ha explicat la importància del compromís de l’empresa amb el municipi com a part de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Les mascares protectores han estat desenvolupades en col·laboració amb l'empresa aragonesa Tecnomolde, a la qual Enplater va subministrar el film plàstic. Es tracta d'una pantalla fàcil de confeccionar i de baix cost, que està dissenyada amb un suport de poliestirè (porexpan) i una pantalla de film plàstic flexible. L'ajust al cap es fa amb una goma elàstica convencional.

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha agraït el gest d'Enplater i les facilitats que ha donat per col·laborar en el dispositiu municipal pel COVID-19. La distribució de pantalles protectores adreçades al sector serveis encaixa a la perfecció amb el treball que s'està impulsant tant des de l'Ajuntament com dels establiments, tant de l'alimentació, com de la restauració i allotjaments, per convertir Torroella-l'Estartit-Illes Medes en una destinació segura i compromesa plenament amb el compliment de les recomanacions de seguretat sanitàries establertes per a la nova normalitat.

Enplater és una de les empreses més importants de Torroella de Montgrí, tant en nombre de treballadors ocupats com en volum de facturació. L'empresa inclou en la seva estratègia la missió d’ajudar a la societat, complint així amb la seva responsabilitat social. Per aquest motiu, ha col·laborat amb l’empresa Tecnomolde subministrant material per confeccionar màscares per hospitals. El film d’Enplater s’ha utilitzat per les pantalles protectores, fabricades per salvar vides i prevenir contagis en front del Covid-19. Així mateix, l'empresa ha enviat material especial a l’Hospital Sociosanitari Mutuam Girona amb materials de protecció i al SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) film per protegir ambulàncies.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis