Avisos

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i Enplater col·laboren en la distribució de pantalles protectores per al sector serveis

L'empresa, dedicada a la impressió d'embalatge flexible, també ha elaborat bosses reciclables per al Centre de Distribució d'Aliments (CDA)

D'esquerra a dreta, Pere Coll, director d'I+D+i; Josep Garganta, director general d’Enplater; Jordi Colomí, alcalde i Dúnia Oliveras, regidora de Destinació Turística, Torroella-l'Estartit-Illes Medes.
D'esquerra a dreta, Pere Coll, director d'I+D+i; Josep Garganta, director general d’Enplater; Jordi Colomí, alcalde i Dúnia Oliveras, regidora de Destinació Turística, Torroella-l'Estartit-Illes Medes.

23.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí distribuirà gratuïtament pantalles protectores contra la COVID-19 als establiments del sector serveis, que han estat produïdes per Enplater Group, empresa puntera en embalatge flexible, amb seu al municipi. En el marc d'aquesta col·laboració público-privada, l'empresa també han elaborat bosses reciclables que es posaran a disposició de l'Àrea de Serveis Socials i s'utilitzaran al Centre de Distribució d'Aliments (CDA).

Josep Garganta, director general d’Enplater, ha explicat la importància del compromís de l’empresa amb el municipi com a part de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Les mascares protectores han estat desenvolupades en col·laboració amb l'empresa aragonesa Tecnomolde, a la qual Enplater va subministrar el film plàstic. Es tracta d'una pantalla fàcil de confeccionar i de baix cost, que està dissenyada amb un suport de poliestirè (porexpan) i una pantalla de film plàstic flexible. L'ajust al cap es fa amb una goma elàstica convencional.

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha agraït el gest d'Enplater i les facilitats que ha donat per col·laborar en el dispositiu municipal pel COVID-19. La distribució de pantalles protectores adreçades al sector serveis encaixa a la perfecció amb el treball que s'està impulsant tant des de l'Ajuntament com dels establiments, tant de l'alimentació, com de la restauració i allotjaments, per convertir Torroella-l'Estartit-Illes Medes en una destinació segura i compromesa plenament amb el compliment de les recomanacions de seguretat sanitàries establertes per a la nova normalitat.

Enplater és una de les empreses més importants de Torroella de Montgrí, tant en nombre de treballadors ocupats com en volum de facturació. L'empresa inclou en la seva estratègia la missió d’ajudar a la societat, complint així amb la seva responsabilitat social. Per aquest motiu, ha col·laborat amb l’empresa Tecnomolde subministrant material per confeccionar màscares per hospitals. El film d’Enplater s’ha utilitzat per les pantalles protectores, fabricades per salvar vides i prevenir contagis en front del Covid-19. Així mateix, l'empresa ha enviat material especial a l’Hospital Sociosanitari Mutuam Girona amb materials de protecció i al SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) film per protegir ambulàncies.

24.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit reeditaran, per tercer any, l’organització d'El nostre estiu, el programa de... (Llegir més)

23.03.2023

Mirades’23, el Festival de Fotografia del Baix Empordà, arrenca demà divendres 24 de març i s’allargarà fins al 23 d'abril, a Torroella de... (Llegir més)

17.03.2023

Entre març i agost de 2021, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va portar a terme el procés participatiu «Amb Nom de Dona» per tal que la... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ítaca Sant Joan tornarà a donar el tret de sortida de l'estiu a l'Estartit amb dos dies de concerts el 24 i 25 de juny. Alizz, Triquell,... (Llegir més)

16.03.2023

El proper dilluns 20 de març de 2023 s’iniciaran les obres d’urgència per canviar un tram del tub de desguàs del carrer Església de... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany,... (Llegir més)

15.03.2023

Els grups multifamiliars són espais grupals on es treballen els vincles i les relacions, on les famílies poden compartir-hi situacions de la... (Llegir més)

08.03.2023

Aquest matí, l'equip de govern i els representants dels treballadors del consistori (personal laboral i personal funcionari) han signat el nou... (Llegir més)

07.03.2023

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acordat que tot i que el municipi no es troba en fase d’excepcionalitat per sequera... (Llegir més)

24.02.2023

La Fundació Philippe Cousteau "Unió dels Oceans" ha anunciat aquesta setmana que establirà la seva seu científica mundial a Torroella i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis