Avisos

El moviment Viles Florides concedeix a l'Estartit dues Flors d'Honor i reconeix la recuperació de la Pletera

02.10.2019

L'EMD de l'Estartit ha estat distingida amb dues Flors d'Honor 2019 pel moviment Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC). Les Flors d’Honor són el reconeixement als municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora de les zones verdes; i van d’una a cinc Flors, el màxim reconeixement. Aquesta era la primera vegada que l'Estartit presentava candidatura al i no és un fet gaire usual que en la primera ocasió es concedeixin dues mencions.

A banda de la cura que es té des de l'EMD per fer un bon ús de la jardineria en el manteniment de l'espai públic, un dels fets que ha estat determinant per a l'obtenció del guardó ha estat el projecte per desurbanitzar i regenerar ambientalment la Pletera. En aquest sentit, Francesc Ferrer, president de l'EMD, es mostra molt satisfet per la contribució que fa la Pletera a la millora de la qualitat de vida, el lleure i la projecció exterior de l'Estartit i de Torroella de Montgrí. Recorda, a més, que la finalització del Life Pletera ha permès al municipi assolir dos prestigiosos reconeixements internacionals com són el Top Ten Sustainable Destinacions i el premi Global Low Carbon Ecological Escenic Spots.

L'acte de lliurament dels Premis Viles Florides 2019 es va fer el divendres 27 de setembre al Parc del Nou Teatre de Lloret de Mar, enguany, capital del projecte.  Va estar conduit per en Francesc Mauri i Domènech, meteoròleg i presentador de TV3  en una gala a on hi havia representants de tots els municipis que estan adherits al programa de les Viles Florides. Van recollir el guardó el mateix Francesc Ferrer, president de l'EMD i els vocals de la Junta de Veïns, Ramon Planas i David Prats. El president ha afirmat que continuaran treballant per millorar els resultats d'aquest any.

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis