Avisos

Visita dels alumnes de l'escola Jules Verne de Torrelles de la Salanca

16.05.2019

Alumnes de 9 a 11 anys de l’escola Jules Verne de Torrelles de la Salanca han visitat Torroella de Montgrí com a activitat d’intercanvi dins el programa d’accions d’agermanament que vincula aquest municipi de la Catalunya Nord amb Torroella de Montgrí.

Els nens i nenes torrellans i torrellanes han tingut ocasió del 13 al 15 de maig de conèixer extensament el nostre municipi i territori a través d’un ampli programa d’activitats que l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament els ha organitzat, entre les que destaquen la visita al Museu de la Mediterrània, una excursió guiada a l’Ermita de Santa Caterina, el Castell i el medi natural del Montgrí i una visita guiada a La Pletera sobre la importància dels aiguamolls, la duna i la biodiversitat del paisatge litoral. Un model exitós de protecció del paisatge que es vol impulsar també des de Torrelles de la Salanca, tal com van suggerir el seu alcalde en la darrera reunió que va mantenir amb l’equip de Torroella.

L’escola Jules Verne va rebre una calorosa acollida per part dels nens i nenes de 4t de l’escola Guillem de Montgrí, que van organitzar diverses activitats d’intercanvi com un esmorzar i benvinguda a l’escola, una gimcana pels carrers de Torroella, un dinar plegats i finalment una xocolatada conjunta. En resum, una acció d’agermanament que s'ha tancat amb una molt bona valoració per les dues parts i que s’espera poder repetir el següent any.

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis