Avisos

Visita dels alumnes de l'escola Jules Verne de Torrelles de la Salanca

16.05.2019

Alumnes de 9 a 11 anys de l’escola Jules Verne de Torrelles de la Salanca han visitat Torroella de Montgrí com a activitat d’intercanvi dins el programa d’accions d’agermanament que vincula aquest municipi de la Catalunya Nord amb Torroella de Montgrí.

Els nens i nenes torrellans i torrellanes han tingut ocasió del 13 al 15 de maig de conèixer extensament el nostre municipi i territori a través d’un ampli programa d’activitats que l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament els ha organitzat, entre les que destaquen la visita al Museu de la Mediterrània, una excursió guiada a l’Ermita de Santa Caterina, el Castell i el medi natural del Montgrí i una visita guiada a La Pletera sobre la importància dels aiguamolls, la duna i la biodiversitat del paisatge litoral. Un model exitós de protecció del paisatge que es vol impulsar també des de Torrelles de la Salanca, tal com van suggerir el seu alcalde en la darrera reunió que va mantenir amb l’equip de Torroella.

L’escola Jules Verne va rebre una calorosa acollida per part dels nens i nenes de 4t de l’escola Guillem de Montgrí, que van organitzar diverses activitats d’intercanvi com un esmorzar i benvinguda a l’escola, una gimcana pels carrers de Torroella, un dinar plegats i finalment una xocolatada conjunta. En resum, una acció d’agermanament que s'ha tancat amb una molt bona valoració per les dues parts i que s’espera poder repetir el següent any.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis