Avisos

FIMAG continua reforçant la seva proposta per ser el gran referent de la màgia

La vuitena edició de la Fira de Màgia de Torroella de Montgrí se celebrarà del 5 al 9 de juny

04.04.2019

Nuel Galán (deixeble del Mago Pop); la Gran Gala Internacional, amb Chris Torrente, Dani Polo, Huang Zheng, Alexander, Manu Llari, i el televisiu Yunke, seran els tres espectacles principals de FIMAG 2019, la Fira de Màgia de Torroella de Montgrí, que es desenvoluparà del 5 al 9 de juny. El cartell es completa amb una programació de primer nivell amb una trentena d'espectacles i 80 sessions distribuïts per diferents equipaments i espais emblemàtics de la vila.

Les actuacions s'han estructurat en quatre grans blocs: La Gran Màgia (espectacles de gran format a l'Auditori Teatre Espai Ter), La Màgia 3 Estrelles (espectacles de mig format al Cine Petit i Terrat Museu Mediterrània), La Màgia Singular (espectacles de proximitat en petits aforaments de 50-75 localitats) i La Màgia Popular (espectacles populars a places de la vila).

Es consolida, a més, el vessant professional amb la segona Fira de Programadors de Màgia de Catalunya, que se celebrarà el divendres 7 de juny. FIMAG no oblida, tampoc, els valors amb els quals ha anat forjant al llarg dels anys el seu caràcter familiar i integrador, com la sessió de màgia i matemàtiques del dimecres 5 i la tradicional Gala Solidària del dijous 6.

La nova edició de FIMAG s'ha presentat aquest matí en roda de premsa al restaurant-hotel Molí del Mig de Torroella. A l'acte hi han participat Martí Batlle, portaveu de FIMAG; David el Mag, assessor artístic, el regidor de l'Espai Ter, Josep Martinoy, i la regidora de Cultura, Annamaria Mercader. Per segon any, la fira està organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i la gestió i producció va a càrrec de l'empresa Massís del Montgrí Produccions Artístiques, amb el suport de la Generalitat, Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava. Aquest any com a patrocinadors principals es compta amb la participació de La Brava Beer i SEAT Proauto.

Nota de premsa
Dossier de premsa

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis