Avisos

FIMAG torna a convertir Torroella en epicentre i punt de trobada del món de la màgia

Més de 10 mil espectadors gaudeixen del centenar d’actes programats al llarg de tot el cap de setmana

Mag Lari a FIMAG 2018
Mag Lari a FIMAG 2018
Gran Gala Internacional FIMAG 2018
Gran Gala Internacional FIMAG 2018

04.06.2018

Ni la pluja va poder aturar ahir l’allau de màgia programada al llarg del cap de setmana a Torroella amb motiu de la setena Fira Internacional de Màgia - FIMAG. Vista la previsió de pluja, l’organització va preveure la reubicació de tots els espectacles de carrer en espais interiors com la capella de Sant Antoni, els auditoris de Casa Pastors, de Can Quintana i de la Penya Blaugrana, el bar La Sala i el Cine Petit.

La vila vella va convertir-se un any més en l’epicentre i punt de trobada de la màgia i els amants d’aquesta art escènica que té una diversitat de gèneres que pot arribar a satisfer tot tipus de públic. Les tardes de dissabte i diumenge sobretot el públic més familiar i popular.

FIMAG 2018 va engegar motors divendres amb la 1a Fira de Programadors de Màgia que es programa a Catalunya. Ha estat una de les apostes principals d’enguany, amb la voluntat de generar un punt de contacte entre professionals de la màgia i de la programació d’espectacles.

A nivell d’espectacles, s’ha mantingut la diversitat de gèneres que ha definit l’esquelet de FIMAG al llarg de les edicions anteriors. Els grans espectacles, han omplert en més d’un 95% de mitjana l’Auditori Teatre Espai Ter. Divendres, amb la innovadora aposta del belga Laurent Piron amb l’espectacle “Battement de peur”; dissabte amb la Gala Internacional, de la qual se’n van programar dues sessions; i ahir diumenge amb el “Dolce Vita” del Mag Lari, espectacle per al qual es van exhaurir les entrades.

Màgia de prop als palaus Solterra i Casa Galibern, màgia infantil a les places Pere Rigau, Ernest Lluch, passeig Catalunya i plaça de la Vila i espectacles populars i per a tothom en altres espais del municipi van convertir un cop més en la capital de la màgia per uns dies.

L’organització fa un balanç molt positiu de la setena edició de FIMAG, en un any en què l’estructura organitzativa ha fet un pas important cap a la seva professionalització. La Fira és una iniciativa municipal que n’encarrega la programació i producció a l’empresa Massís del Montgrí Produccions Artístiques.

Des de l’organització es fa un agraïment al públic que, tot i la pluja, va assistir massivament a FIMAG omplint totes les sessions de tots els espais programats. Agraïment que es fa extensiu als organismes públics i entitats privades que hi donen suport econòmic o logístic.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis