Avisos

Ple municipal 2019-2023

El ple municipal és l’òrgan de màxima representació política dels ciutadans en el govern municipal. L’integren, tots els regidors i regidores i és presidit per l’alcalde/ssa. Actualment, formen part del Ple 17 regidors/es. Les seves competències estan definides a l’article 22 de la Llei 7/1985, reguladora de les Bases del Règim Local: competències del Ple

Actualment, el govern municipal està constituït pels regidors dels grups municipals d'Unitat i Progrés Municipal (UPM) i d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

En el mandat 2019-2023, el ple municipal va decidir delegar algunes de les seves competències a l’alcaldia i a la junta de govern, tal com es recull en l’acta del ple extraordinari del 15 de juny de 2019.

Actes i Ordres del dia del Ple municipal:
Les ordres del dia i les actes del Ple poden consultar-se sempre a la web municipal, així com al Portal de Transparència. Les actes del Ple es pengen a la web, un cop han estat aprovades en la reunió següent del Ple que correspongui.

Calendari de sessions:
El Ple municipal celebra sessió ordinària el primer dijous de cada mes, a les 20 h. A causa de les festes de Nadal i de les vacances d’estiu, les sessions corresponents a gener i setembre podran celebrar-se el segon dijous del mes. En cas que algun dia en què s’hagi de celebrar sessió sigui inhàbil, aquesta tindrà lloc el dia hàbil anterior, a la mateixa hora. Les sessions del ple són públiques i tenen lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, Plaça de la Vila, 1.

Consulta el Règim de dedicacions, retribucions, assistències i indemnitzacions dels membres de la corporació.
 

Jordi Colomí i Massanas (UPM)

jcolomi@torroella-estartit.cat

Nascut el 1960. Va començar en política municipal al 1987 formant part de la llista d'UPM. Va ser regidor d'Urbanisme de Torroella de Montgrí del 1991 al 2003 i Cap de Gabinet de l'Alcaldia de Salt del 2007 al 2011. Entre juliol de 2016 i juny de 2019 va ser primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Activitats, Patrimoni, Zona Esportiva, Món Rural, Esports i UOM. Actualment és Alcalde.

- Dedicació exclusiva, amb un mínim de 37,5 h setmanals i una retribució bruta mensual de 3.197 €.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Josep Martinoy i Casademont (UPM)

jmartinoy@torroella-estartit.cat

Nascut el 1961. Entre el 25 de juliol de 2016 i fins a finals de mandat, el 15 juny de 2019, va exercir de regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat, Comunicació i Espai Ter. Professionalment, és llicenciat en Ciències de la Informació. Vinculat des del 1984 al Diari El Punt. Va ser subdirector del diari El Punt-Avui. Professor de Política Internacional. Fa un curs anual a la Casa de Cultura de Girona.

- Dedicació parcial, amb un mínim de 20 h setmanals i una retribució bruta mensual de 1.829 €.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Roser Font i Pi (UPM)

rfont@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1958. Entre el 25 de juliol de 2016 i fins a finals de mandat, el 15 juny de 2019, va exercir de regidora d' Acció Social, Joventut i Recursos Humans. Durant dues legislatures he estat regidora d’educació a l’Ajuntament de Parlavà. Ha estat durant deu anys Secretària General de la Federació de treballadors de l’ensenyament de la UGT a Comarques Gironines i cinc anys a nivell nacional. Professionalment ha estat mestra i és llicenciada en psicologia, i ha treballat a diverses escoles públiques de la comarca.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Anna Maria Bonada Pérez (UPM)

abonada@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1984. És llicenciada en Filosofia i treballa com a directora d'un centre de formació especialitzat per a estudiants de totes les edats. És afiliada a UPM des de l'any 2019.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Dúnia Oliveras Bagué (UPM)

doliveras@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1974. Va treballar a l'empresa Enplater durant tretze anys, posteriorment va emprendre i va obrir una botiga. Va ser presidenta de Montgrí Comerç, l'Associació de comerciants de Torroella de Montgrí. Actualment, i des del 2018, és comercial d'esdeveniments. És afiliada a UPM des del 2015.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Genís Pigem Olivé (UPM)

gpigem@torroella-estartit.cat

Nascut el 1978. És diplomat en Ciències Empresarials i llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses (ADE). És treballador de CaixaBank des de l'any 2.000. És membre de l'Associació Sardanista Continuïtat des de l'any 1986 on desenvolupa tasques d'entrenador, membre de la junta i també ballador, tan a la Colla Sardanista com a l'Esbart. Membre del Patronat de la Fundació Hospital de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí, des de l'any 2015. És afiliat a UPM des de 2003, i des de 2014 n'és el secretari. 

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Marc Calvet i Martí (ERC)

mcalvet@torroella-estartit.cat

Nascut el 1971. Durant el mandat 2015-2019 va ser regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Ocupació i Empresa, Participació Ciutadana i Consells de Barri. Ha estat regidor des del 2011. President de la Secció Local d'ERC a Torroella de Montgrí, ha estat membre de la junta i President de l’Associació de Comerciants de Torroella de Montgrí. Professionalment, és tècnic especialista en Electromecànica i treballa com a tècnic a una empresa de serveis.

- Dedicació parcial, amb un mínim de 20 h setmanals i una retribució bruta mensual de 1.829 €.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Anna Company Coll (ERC)

acompany@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1973. És diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses (ADE). Ha treballat com a responsable de compres i producció d'una empresa de làmpares de disseny. Ha estat treballadora de Caixa de Girona durant nou anys, i des de 2011 treballa a CaixaBank. Ha estat la presidenta de l'AMPA de l'Escola Guillem de Montgrí durant 6 anys i membre de la junta durant 12 anys. És membre dels Amics dels Gegants i Capgrossos de Torroella de Montgrí.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Jordi Oliver González (ERC)

joliver@torroella-estartit.cat

Nascut el 1972. És enginyer tècnic industrial, tècnic superior en prevenció de riscos laborals, MBA, postgraduat en gestió de qualitat i ha realizat el màster universitari de formació del professorat. Ha treballat durant molts anys fent funcions de director de qualitat. Actualment és professor de formació professional.

- Dedicació parcial, amb un mínim de 20 h setmanals i una retribució bruta mensual de 1.829 €.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Maria Pilar Valls Fibla (ERC)

pvalls@torroella-estartit.cat

Nascuda al 1952. Professionalment ha estat administrativa en una enginyeria del municipi. És membre des de fa més de 20 anys de l'entitat ecologista torroellenca Gent del Ter, formant part de la Junta, també és tresorera de l'Associació dels Amics de l'Orgue de Torroella de Montgrí, i és guia del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter. A nivell polític és la tresorera de la secció local d'ERC.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Sandra Bartomeus Vicens (JUNTS X CAT)

sbartomeus@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1980. Durant el mandat 2015-2019 va ser regidora de Medi Ambient, planejament urbanístic derivat, Habitatge i Salut. Ha estat regidora des del 2011 formant part de les candidatures de CiU, posteriorment per ERC-JUNTS i Junts per Catalunya. Professionalment és enginyera industrial amb despatx propi, desenvolupant la seva feina com a professional liberal. Tècnica superior en prevenció de riscos laborals i màster en gestió d’eficiència energètica. És membre de l'Assamblea Nacional Catalana (ANC), d'Omnium Cultural i dels Amics Protectors dels Animals de Torroella de Montgrí (APDA).

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Annamaria Mercader Sais (JUNTS X CAT)

amercader@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1969. Durant el mandat 2015-2019 va ser regidora de Cultura, festes, patrimoni cultural, educació i OA Museu de la Mediterrània. Professionalment, ha treballat durant molts anys de comercial del món de la construcció i actualment treballa a una empresa d'assegurances. Ha estat coordinadora de l'Assamblea Nacional de Catalunya a Torroella de Montgrí i membre de diferents entitats locals com l'Associació Sardanista Continuïtat, Emporion i el Llibre de la Festa Major.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Josep Surroca Bassa (CUP)

jsurroca@torroella-estartit.cat

Nascut el 1982. És diplomat en Geneologia per la Societat Catalana de Geneologia. Professionalment, es dedica al món de l'hostaleria. És membre dels Amics dels Gegants i Capgrossos, de la Taula per la Llibertat i la Democràcia de Torroella de Montgrí, de l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), representant a comarques gironines de l'associació «Familias de presos en Cataluña» i de la Societat Catalana de Geneologia.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Jordi Roura Pujol (CUP)

jroura@torroella-estartit.cat

Nascut al 1977. Professionalment ha treballat al món de l'hostaleria, de la construcció i més recentment s'ha dedicat a la retolació i estampació tèxtil. Actualment treballa en una empresa de comerç electrònic. Ha format part des dels seus inicis de la Coordinadora d'Autodeterminació de Torroella de Montgrí, de la Plataforma Autònoma per la informació Averaç, a la Taula per la Llibertat i la Democràcia, així com ha col.laborat en diferents actes de l'equip local Els Senglars i de manera més puntual en molts actes de diferents entitats del municipi. 

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Jordi Cordon i Pulido (COMPROMÍS)

jcordon@torroella-estartit.cat

Nascut el 1971. Ha estat Alcalde de Torroella de Montgrí durant la legislatura 2011-2015 i 2015 -2016. Militant històric de CDC i PdCAT, desenvolupant diferents tasques tant a l'agrupació local com a la comarcal. Al 2018 crea la formació política Compromís per Torroella i l'Estartit. Vinculat des de fa molts anys a l'Agrupació Sardanista Continüitat. Professionalment és adminstratiu i tècnic tributari i ha desenvolupat tasques comercials.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Sandra Pibernat i Busquets (LEST)

spibernat@torroella-estartit.cat

Nascuda el 1968. Entre el 25 de juliol de 2016 i fins a finals de mandat, el 15 juny de 2019, va exercir de regidora de Destinació Turística. Ha estat regidora d'Educació, Salut i Acció Social durant la legislatura 2011-2015. Professionalment, és diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Econòmiques. Exerceix d'economista a través de la seva pròpia empresa.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

Pere Cuadros Dilla (Cs)

pcuadros@torroella-estartit.cat

Nascut el 1997. Ha estudiat un Grau superior en màrqueting i publicitat i un Grau mitjà administratiu. Actualment exerceix com a gerent de màrqueting a una empresa del sector privat. És afiliat al partit polític Ciudadanos des de l'any 2018.

- Declaració de béns
- Declaració d'interessos

eventis