Avisos

El reconegut circuit Swim No Limits escull l'Estartit per tancar aquest dissabte la temporada 2022

27.09.2022

El reconegut circuit Swim No Limits ha escollit l'Estartit per tancar una temporada en la qual han participat ja més de 1.300 nedadors d'arreu de Catalunya, Espanya i Europa i que celebrarà la festa final el dissabte 1 d'octubre en la localitat gironina.

De la mà de FreeStrokes i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, s'espera que prop de 400 esportistes es desplacin a aquest lloc icònic de la Costa Brava per participar de les diferents distàncies i modalitats que ofereix l'organització: des de les populars travesses de 5.700 i .2500 metres o les curses solidàries infantils o de relleus, que destinen la recaptació íntegra en la lluita contra el càncer infantil de la mà de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Els participants tindran l'oportunitat de nedar en les cristal·lines aigües del Mediterrani gaudint d'una de les reserves marines més antigues d'Europa. Aquest fet singular juntament amb l'ambient festiu popular que acompanya el circuit arreu de Catalunya, són els ingredients millor valorats pels adeptes a la natació i concretament a les aigües obertes.

Jordi Gillué, responsable de FreeStrokes i director tècnic, comenta que: "Swim No Limits no podia tancar aquesta temporada en un millor escenari. L'Estartit-Medes té tots els al·licients que busca el nedador popular: Uns espais ideals per a fruir de les aigües obertes, combinat amb una gran oferta gastronòmica, turística i cultural. No es pot demanar més"

Les proves s'iniciaran puntualment a les 8:30 del matí i a les 12?h començaran les curses solidàries infantils i de relleus.

07.12.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Institut Montgrí participen aquest curs, per segon cop, en el projecte Rossinyol, un programa de... (Llegir més)

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis