Avisos

L'Ajuntament donarà accés públic a la pista poliesportiva annexa al pavelló vell de Torroella de Montgrí

Ha aprovat un reglament per regular-ne l'ús i el funcionament

09.09.2022

La pista poliesportiva exterior annexa al pavelló vell, popularment coneguda com a pista blava, serà d'accés públic. L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat el canvi en el règim d'ús un cop s'ha anat alliberant aquest equipament municipal arran de l'entrada en servei del nou pavelló.

El regidor d'Esports, Genís Pigem, argumenta que «fins ara s'utilitzava moltíssim, com a espai complementari al pavelló, però que amb el nou pavelló han quedat moltes hores lliures. Per aquesta raó i perquè la voluntat de l'Ajuntament és la de fomentar la pràctica esportiva i els hàbits saludables entre el conjunt de la població, formi part o no d'un club, s'ha decidit obrir-la a la ciutadania en general.»

Amb l'objectiu de regular-ne l'ús i el funcionament , en el darrer Ple es va aprovar un reglament. Segons Pigem, «es tracta d'un articulat senzill que defineix qüestions operatives bàsiques com el règim d'utilització, l'horari, drets i deures dels usuaris, l'accés prioritari de les entitats i centres escolars, responsabilitats, etc. La voluntat és fer-ho senzill, però per racionalitzar-ne l'ús, calia aprovar abans una normativa.»

En determinats casos que concreta el reglament, s'establirà una taxa, bàsicament quan s'organitzin campionats o actes no esportius, però en la gran majoria de casos, l'accés serà gratuït.

Les entitats del municipi o centres escolars podran reservar la utilització de l’equipament esportiu. Si l’equipament està reservat quedarà tancat a la ciutadania en general.

24.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit reeditaran, per tercer any, l’organització d'El nostre estiu, el programa de... (Llegir més)

23.03.2023

Mirades’23, el Festival de Fotografia del Baix Empordà, arrenca demà divendres 24 de març i s’allargarà fins al 23 d'abril, a Torroella de... (Llegir més)

17.03.2023

Entre març i agost de 2021, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va portar a terme el procés participatiu «Amb Nom de Dona» per tal que la... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ítaca Sant Joan tornarà a donar el tret de sortida de l'estiu a l'Estartit amb dos dies de concerts el 24 i 25 de juny. Alizz, Triquell,... (Llegir més)

16.03.2023

El proper dilluns 20 de març de 2023 s’iniciaran les obres d’urgència per canviar un tram del tub de desguàs del carrer Església de... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany,... (Llegir més)

15.03.2023

Els grups multifamiliars són espais grupals on es treballen els vincles i les relacions, on les famílies poden compartir-hi situacions de la... (Llegir més)

08.03.2023

Aquest matí, l'equip de govern i els representants dels treballadors del consistori (personal laboral i personal funcionari) han signat el nou... (Llegir més)

07.03.2023

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acordat que tot i que el municipi no es troba en fase d’excepcionalitat per sequera... (Llegir més)

24.02.2023

La Fundació Philippe Cousteau "Unió dels Oceans" ha anunciat aquesta setmana que establirà la seva seu científica mundial a Torroella i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis