Avisos

L'Ajuntament donarà accés públic a la pista poliesportiva annexa al pavelló vell de Torroella de Montgrí

Ha aprovat un reglament per regular-ne l'ús i el funcionament

09.09.2022

La pista poliesportiva exterior annexa al pavelló vell, popularment coneguda com a pista blava, serà d'accés públic. L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat el canvi en el règim d'ús un cop s'ha anat alliberant aquest equipament municipal arran de l'entrada en servei del nou pavelló.

El regidor d'Esports, Genís Pigem, argumenta que «fins ara s'utilitzava moltíssim, com a espai complementari al pavelló, però que amb el nou pavelló han quedat moltes hores lliures. Per aquesta raó i perquè la voluntat de l'Ajuntament és la de fomentar la pràctica esportiva i els hàbits saludables entre el conjunt de la població, formi part o no d'un club, s'ha decidit obrir-la a la ciutadania en general.»

Amb l'objectiu de regular-ne l'ús i el funcionament , en el darrer Ple es va aprovar un reglament. Segons Pigem, «es tracta d'un articulat senzill que defineix qüestions operatives bàsiques com el règim d'utilització, l'horari, drets i deures dels usuaris, l'accés prioritari de les entitats i centres escolars, responsabilitats, etc. La voluntat és fer-ho senzill, però per racionalitzar-ne l'ús, calia aprovar abans una normativa.»

En determinats casos que concreta el reglament, s'establirà una taxa, bàsicament quan s'organitzin campionats o actes no esportius, però en la gran majoria de casos, l'accés serà gratuït.

Les entitats del municipi o centres escolars podran reservar la utilització de l’equipament esportiu. Si l’equipament està reservat quedarà tancat a la ciutadania en general.

07.12.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Institut Montgrí participen aquest curs, per segon cop, en el projecte Rossinyol, un programa de... (Llegir més)

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis