Avisos

L'Ajuntament donarà accés públic a la pista poliesportiva annexa al pavelló vell de Torroella de Montgrí

Ha aprovat un reglament per regular-ne l'ús i el funcionament

09.09.2022

La pista poliesportiva exterior annexa al pavelló vell, popularment coneguda com a pista blava, serà d'accés públic. L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat el canvi en el règim d'ús un cop s'ha anat alliberant aquest equipament municipal arran de l'entrada en servei del nou pavelló.

El regidor d'Esports, Genís Pigem, argumenta que «fins ara s'utilitzava moltíssim, com a espai complementari al pavelló, però que amb el nou pavelló han quedat moltes hores lliures. Per aquesta raó i perquè la voluntat de l'Ajuntament és la de fomentar la pràctica esportiva i els hàbits saludables entre el conjunt de la població, formi part o no d'un club, s'ha decidit obrir-la a la ciutadania en general.»

Amb l'objectiu de regular-ne l'ús i el funcionament , en el darrer Ple es va aprovar un reglament. Segons Pigem, «es tracta d'un articulat senzill que defineix qüestions operatives bàsiques com el règim d'utilització, l'horari, drets i deures dels usuaris, l'accés prioritari de les entitats i centres escolars, responsabilitats, etc. La voluntat és fer-ho senzill, però per racionalitzar-ne l'ús, calia aprovar abans una normativa.»

En determinats casos que concreta el reglament, s'establirà una taxa, bàsicament quan s'organitzin campionats o actes no esportius, però en la gran majoria de casos, l'accés serà gratuït.

Les entitats del municipi o centres escolars podran reservar la utilització de l’equipament esportiu. Si l’equipament està reservat quedarà tancat a la ciutadania en general.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis