Avisos

Lliuren a l’ADF Montgrí els diners recollits a la Montgrinada Solidària

22.03.2022

Ahir a la tarda es va formalitzar, a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, la donació a l’ADF Montgrí dels diners aconseguits en la cursa Montgrinada Solidària, que es va celebrar el passat 6 de març. La prova va estar organitzada per per Anxobikes, de l’Escala, i Montgrí 360, de Torroella, i patrocinada per Martí API i Montgrí 360, amb la col·laboració dels ajuntaments de Torroella de Montgrí i de l’Escala i el suport a l’ADF Montgrí.

A la cursa hi van participar 145 persones i l’aportació econòmica per l’ADF Montgrí és 1.183 euros. Una part d'aquests diners s’han aconseguit amb l’aportació dels participants i l'altra prové de donatius dels dos patrocinadors. Els diners aniran destinats a la compra d’eines manuals per l’extinció i prevenció d’incendis Forestals.

Per part de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, a l'acte hi van participar l’alcalde, Jordi Colomí; el regidor d'Esports i Món Rural, Genís Pigem, i la regidora de Medi Ambient, Pilar Valls. Per part de l'Ajuntament de l'Escala, hi va participar el regidor d'Esports, Boran Minic.

02.12.2022

El Pomatec ha arribat a la 22a edició amb l'emergència climàtica i els problemes i reptes que planteja com a element central. El Cinema Montgrí... (Llegir més)

01.12.2022

Formen part del projecte la Diputació de Girona, juntament amb els ajuntaments de Gualta, de Torroella de Montgrí i d'Ullà, la Universitat de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana passada han finalitzat els treballs d'acondicionament acústic del menjador escolar de l'Escola Guillem de Montgrí i també de... (Llegir més)

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig... (Llegir més)

29.11.2022

La nova temporada, de gener a juny, oferirà una vintena d’espectacles amb propostes destacades que estan protagonitzades per dones com ‘La... (Llegir més)

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per... (Llegir més)

24.11.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), una iniciativa que... (Llegir més)

24.11.2022

Benvolguts veïns i veïnes, Us informem que aquesta propera setmana començaran les obres de pavimentació i millora del Camí de les Dunes,... (Llegir més)

23.11.2022

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat les subvencions per a projectes i accions de solidaritat i cooperació internacional de... (Llegir més)

22.11.2022

L’Ajuntament de de Torroella de Montgrí ha obert una Oficina de Rehabilitació Energètica destinada a donar informació, orientació i... (Llegir més)

17.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí impulsa la creació d'una comunitat energètica local (CEL) amb l'objectiu de fomentar l'autoconsum compartit... (Llegir més)

08.11.2022

Els alcaldes i alcaldesses dels municipis afectats pel macro parc eòlic marí projectat a la Costa Brava han mantingut una reunió de treball aquest... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis