Avisos

Es reprenen, en format telemàtic, els consells de barri, que restaven aturats per la pandèmia

El primer que es farà serà el del Nucli Antic, el dijous 25 de març, a les 19 h

18.03.2021

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reprèn la setmana vinent la convocatòria dels Consells de Barri, un any després de l'aturada forçada per la pandèmia. Enguany, però, les reunions es desenvoluparan de manera telemàtica, per tal garantir al màxim les mesures sanitàries contra la COVID-19 i minimitzar riscos.  Els Consells de Barri són òrgans consultius de participació, a través dels quals es reben opinions i propostes dels ciutadans. L’Ajuntament n'ha creat 5 (Nucli Antic, Bolleria i Sobrestany, zona nord, nucli antic, Creu de la Rutlla i entorn i carrer Figueres i entorn) , que es reuneixen 2 cops a l’any cadascun. L'any passat només se'n van poder convocar alguns del primer trimestre, fins que va esclatar la pandèmia.

Consell de Barri del Nucli Antic
El primer que es convocarà enguany serà el del nucli antic, que se celebrarà el dijous 25 de març, a les 19 h. Entre d'altres qüestions, es repassaran les inversions executades al 2020 a partir de les propostes dels consells de barri i es treballarà la proposta per executar el 2021. També es presentaran els pressupostos participatius 2021-2022 i el procés que s'ha engegat per feminitzar el nomenclàtor de Torroella i de l'Estartit. Els veïns i les veïnes que hi vulguin participar només cal que ho sol·licitin a través d'un correu electrònic a participacio@torroella.estartit.cat, indicant nom, cognom i correu electrònic. Posteriorment rebran l’enllaç de la connexió.

Inversions executades durant el 2020
A través de les propostes recollides en els consells de barri, l’any 2020 es van portar a terme les següents inversions: finalització de les obres del parc infantil de la ronda Pau Casals, nous jocs infantils als Jardins John Lennon (2 nous gronxadors, un amb cistella;  2 excavadores i 1 joc amb tobogan), obres de millora de l’evacuació d’aigua plujana al sector de la Ronda Països Catalans amb passeig Vicenç Bou, llums de Nadal al carrer Figueres, increment de la senyalització del mercat setmanal, compra i substitució de papereres a plaça de l’Olivar i Jardins John Lennon, obres d’embelliment del carreró situat entre el c. Pintor Gimeno i c. Roser,  i compra de nou radar mòbil de tipus pedagògic, entre d'altres. 

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis