• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici Tràmits en línia
Tramitació en línia Imprimir Correu-e

Benvolguts/des,

Arrel de la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques, que va entrar en vigor el 2 d’octubre de 2016, qualsevol ciutadà, si ho desitja, ja es pot adreçar a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, per mitjans electrònics per fer qualsevol tràmit. Pel que fa a les entitats, empreses i persones col·legiades han d'adreçar-se a l'Ajuntament electrònicament de manera obligatòria.

Només cal tenir signatura digital que es pot aconseguir a través de les entitats certificadores (IdCat, eDNI,...) o bé amb l’IdCatMòbil, un nou servei que amb 5 minuts i des de casa, us permet tenir signatura digital, simplement amb un telèfon mòbil i facilitant el núm. de la targeta sanitària i el DNI.

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per tal de facilitar aquest canvi als ciutadans, a partir del 12 de gener de 2017, és una nova Entitat de Registre IdCat, i per tant, emet i gestiona el certificat idCAT.

Oficina de Registre IdCat de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Plaça de la Vila, 1, 2a planta
Horari: De dilluns a divendres de 8 a 10 h del matí

Per poder fer els tràmits online cal anar a la SEU ELECTRÒNICA (seu-e) de la pàgina web municipal: www.torroella-estartit.cat i escollir el tràmit que us interessi. Des de la seu electrònica podreu registrar d’entrada les vostres sol·licituds i consultar-ne l’estat de tramitació a la CARPETA CIUTADANA.

Si teniu dificultats, alhora de fer la tramitació en línia, podeu consultar aquest MANUAL DE TRAMITACIÓ EN LÍNIA

Si teniu dificultats, alhora de rebre les notificacions en línia, podeu consultar aquest MANUAL DE NOTIFICACIONS EN LÍNIA.

Si sou un proveïdor de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i voleu fer-nos arribar les vostres factures, ho heu de fer a través de la BÚSTIA DE FACTURES ELECTRÒNIQUES

Una altre important novetat de la llei que ha entrat en vigor, és que les persones jurídiques i els professionals tenen l’obligació d’utilitzar únicament mitjans electrònics per relacionar-se amb les administracions. En aquest sentit, l’Ajuntament per llei, no podrà acceptar que les persones jurídiques i professionals, entrin documents amb format paper.

Des de l’Ajuntament treballem intensament per adaptar-nos a les necessitats d’un món cada dia més connectat, garantint igualment la seguretat jurídica de tots els procediments.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit