• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

  • (+)

Inici Tràmits en línia
Tramitació en línia Imprimir Correu-e

Benvolguts/des,

Arrel de la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques, que va entrar en vigor el 2 d’octubre de 2016, qualsevol ciutadà, si ho desitja, ja es pot adreçar a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, per mitjans electrònics per fer qualsevol tràmit. Pel que fa a les entitats, empreses i persones col·legiades han d'adreçar-se a l'Ajuntament electrònicament de manera obligatòria.

Només cal tenir signatura digital que es pot aconseguir a través de les entitats certificadores (IdCat, eDNI,...) o bé amb l’IdCatMòbil, un nou servei que amb 5 minuts i des de casa, us permet tenir signatura digital, simplement amb un telèfon mòbil i facilitant el núm. de la targeta sanitària i el DNI.

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per tal de facilitar aquest canvi als ciutadans, a partir del 12 de gener de 2017, és una nova Entitat de Registre IdCat, i per tant, emet i gestiona el certificat idCAT.

Oficina de Registre IdCat de Torroella de Montgrí
Ajuntament de Torroella de Montgrí
Plaça de la Vila, 1, 2a planta
Horari: De dilluns a divendres de 8 a 10 h del matí

Per poder fer els tràmits online cal anar a la SEU ELECTRÒNICA (seu-e) de la pàgina web municipal: www.torroella-estartit.cat i escollir el tràmit que us interessi. Des de la seu electrònica podreu registrar d’entrada les vostres sol·licituds i consultar-ne l’estat de tramitació a la CARPETA CIUTADANA.

Si teniu dificultats, alhora de fer la tramitació en línia, podeu consultar aquest MANUAL DE TRAMITACIÓ EN LÍNIA

Si sou un proveïdor de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i voleu fer-nos arribar les vostres factures, ho heu de fer a través de la BÚSTIA DE FACTURES ELECTRÒNIQUES

Una altre important novetat de la llei que ha entrat en vigor, és que les persones jurídiques i els professionals tenen l’obligació d’utilitzar únicament mitjans electrònics per relacionar-se amb les administracions. En aquest sentit, l’Ajuntament per llei, no podrà acceptar que les persones jurídiques i professionals, entrin documents amb format paper.

Des de l’Ajuntament treballem intensament per adaptar-nos a les necessitats d’un món cada dia més connectat, garantint igualment la seguretat jurídica de tots els procediments.

 

Arxius adjunts:
 Manual tramitació en línia[ ]
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit