• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici SERVEIS MUNICIPALS Educació Escola municipal d’adults
Escola municipal d’adults Imprimir Correu-e
L’Escola d’Adults garanteix la formació continuada dels ciutadans més grans de 16 anys del municipi. Els cursos s’han anat adaptant a la nova realitat social, als canvis en el sistema educatiu del país i a les noves demandes de formació. 
 
El nucli el formen els cursos de formació bàsica (formació instrumental i curs de preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà), els cursos d’idiomes (anglès i francès) i els cursos de català (organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística). També s’ofereixen cursos d’arts plàstiques, de fotografia i de coneixements informàtics. 
 
La seu de l’Escola d’Adults és al Convent dels Agustins, on es fan la majoria de cursos a Torroella. A l’Estartit, en general, es fan a la sala de lectura i al Centre de Serveis de l’Estartit. L’Àrea d’Educació és l’encarregada de la gestió de l’Escola Municipal d’Adults. 
Al document adjunt hi podreu trobar tots els cursos de formació que hem preparat per aquest curs.

 
Més informació: 
Escola Municipal d’Adults: 
Convent dels Agustins
C/ de l’Onze de Setembre, 2
17257 Torroella de Montgrí
Telèfon 972 75 51 44
Adreça electrònica  L'adreça electrònica està protegida contra robots d'spam. Has d'activar Javascript per poder veure-la.
 
Àrea d’Educació
Casa Pastors
C/ Major, 31
17257 Torroella de Montgrí
Telèfon 972 75 73 01
Fax 972 75 74 37
Adreça electrònica: L'adreça electrònica està protegida contra robots d'spam. Has d'activar Javascript per poder veure-la.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit