• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici SERVEIS MUNICIPALS Cultura i Festes Finalistes concurs imatge Sant Genís Proposta Sant Genís Eulàlia Aldrich Corredor
Concurs imatge Festa Major de Sant Genís-Proposta Eulàlia Aldrich Corredor Imprimir Correu-e

Explicació

En el disseny de la identitat corporativa de la Festa Major de Sant Genís s’han volgut fusionar dos conceptes essencials: la identificació amb el municipi, i el voler transmetre el caire festiu i alegre de la Festa Major.

Per aquest motiu, s’ha optat per treballar amb l’element segurament més representatiu i distintiu del municipi, el castell del Montgrí. Intentant defugir de la reproducció habitual del castell, s’ha construït la imatge composant i modelant les formes per tal de convertir-lo en un segell on cadascú en pot fer la seva pròpia interpretació, on els merlets es poden transformar en banderetes de festa major, en trompetes o en focs artificials.

La marca consta del color vermell, evocant a la festa, la calidesa, l’energia i el foc; és un color que té una alta visibilitat, i això farà que la composició sigui fàcilment distingible. Es complementa amb la serietat del gris, que li dóna elegància i li aporta fermesa i estabilitat. El logotip pot funcionar especificant l’any o bé sense, de manera atemporal. En el cas que s’hi apliqui, s’ha optat per integrar-lo a la part inferior de la marca (veure cartell i samarreta).

Al cartell, amb la marca com a element central i ja en segon pla mitjançant uns dibuixos fets amb senzills traços per donar moviment, s’hi ha integrat una representació d’elements arquitectònics de la vila, d’instants festius i d’activitats que es duen a terme per la Festa Major. Es segueixen mantenint els colors de la marca, incorporant tonalitats ataronjades per al fons, seguint en la línia d’utilitzar colors càlids, aquest cop buscant que evoquin a l’estiu, al sol, a l’alegria i a la diversió.

Per l’adaptació del disseny a la samarreta s’ha optat per un teixit vermell, per imprimir-hi la marca en dues tintes a l’alçada del pit, aquesta vegada els elements que abans eren en vermell seran en negatiu, i s’utilitza el negre en lloc del gris per tal de facilitar la impressió i accentuar el contrast dels diferents colors. Els elements representatius de les activitats de la festa els trobem disposats en forma de sanefa a l’alçada de la cintura, donant la volta completa a tota la peça, d’aquesta manera mantenen la idea del moviment, un cop amb la samarreta posada fins i tot tridimensionalment.

Identitat visual

Cartell Festa Major de Sant Genís 2016

Samarreta

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit