• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Concurs imatge Festa Major de Sant Genís-Proposta David Font Rosell Imprimir Correu-e

Explicació

La festa major de qualsevol població és l’esdeveniment que tots els seus vilatans esperen cada any amb impaciència i molta il·lusió. Són dies d’alegria, de disbauxa, de carrer, de compartir, d’activitats, de gaudir i conviure plegats. Cada festa major té els seus trets principals, els seus actes «estrella» que la caracteritzen i la fan una festa especial per a tots els qui la gaudeixen.

Sant Genís, té les seves, i la proposta intenta ser fidel i recollir-ne els símbols de la festa amb l’objectiu que els seus vilatans s’hi sentin identificats. La forma abstracta d’un núvol que demana imaginació per gaudir de la festa i que recull els símbols de la mateixa sobre una graella de colors que representa el teixit de la nostra població en dies de festa: els gegants de Torroella, els diables del nostre correfoc i la seva explosió de foc i colors, i el castell del Montgrí que s’alça al capdamunt de la marca com a símbol del patrimoni històric de la vila que gaudeix d’una visió privilegiada de la festa i que presideix el paisatge panoràmic del Baix Empordà.

Una proposta juvenil, moderna i compacta, que no s’oblida del seu públic, petits, joves i grans per a que tothom s’hi pugui sentir identificat.

El logotip Sant Genís aporta ordre a la proposta amb una tipografia dura i on s’ha reduït l’espai entre caràcters i s’ha tocat alguna lletra per aportar més impacte a la lectura i personalitzar-ne el seu disseny. El descriptor del logotip tanca la proposta amb una tipografia en caixa alta i molt ben ordenada per contrastar amb la resta de la imatge.

Identitat visual

Cartell Festa Major de Sant Genís 2016

Samarreta

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit