• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici SERVEIS MUNICIPALS Cultura i Festes Finalistes concurs imatge Sant Genís
Finalistes del concurs imatge Sant Genís Imprimir Correu-e

El guanyador s’escollirà per votació popular durant l’exposició dels treballs a la Capella de Sant Antoni, entre el 17 i el 27 de juny

(17.06.16) El concurs d’idees per escollir la imatge identificativa de la Festa Major de Sant Genís de Torroella de Montgrí ja té les tres propostes finalistes que se sotmetran a votació popular per escollir-ne la guanyadora. Els autors dels treballs seleccionats pel jurat, que es va reunir ahir al matí, han estat Eulàlia Aldrich, de Monells, Betty Llensa, de Girona, i David Font, de Palafrugell.

Autora: Betty Llensa Bou (Girona)
[+] Informació

Autor: David Font Rosell (Palafrugell)
[+] Informació

Autora: Eulàlia Aldrich Corredor (Monells)
[+] Informació

Votació popular

Les tres propostes finalistes i la resta de treballs presentats s’exposaran des d’avui i fins el 27 de juny a la Capella de Sant Antoni de Torroella de Montgrí. En aquesta sala hi haurà una urna per tal de recollir el vots. Per participar a la votació caldrà estar empadronat a Torroella de Montgrí i ser major de 16 anys (nascuts abans del 17 de juny de 2000). Amb aquest procés participatiu l’Ajuntament ha volgut que la població es pugui sentir més seva la proposta, atès que la guanyadora es convertirà, durant molts anys, en la imatge d’un dels esdeveniments més rellevants i transversals, culturalment i socialment, de la nostra vila.

El jurat del concurs ha comptat amb la participació de professionals de prestigi com Jesús del Hoyo, degà del Col·legi de Disseny Gràfic de Catalunya (ens que ha participat en la redacció de les bases) i de Xavier Cordomí, director del Centre Barceloní de Producció i Difusió de Cultura Popular d'arrel Tradicional Catalana. També en formaven part la regidora de Cultura i Festes, Núria Bosch; Dani Subirà, en representació de les entitats de la Festa Major, i Jordi Gamero, Cap de Comunicació de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. Amb aquesta varietat de perfils professionals s’ha volgut composar un jurat ampli, amb coneixements en el món del disseny, la cultura popular i la comunicació.

Construir marca

Aquest concurs s'emmarca en la voluntat de l'Ajuntament de millorar la projecció i difusió de la Festa Major de Sant Genís, reforçant-ne la seva imatge com un període de l'any amb personalitat pròpia, durant el qual es cristal·litza, en gran manera, l'expressió cívica i cultural de la vila. També es vol potenciar els seus valors com a element de projecció exterior i de dinamització en àmbits on la vila excel·leix, com són els de la cultura, la música i les arts escèniques. Amb aquesta finalitat es considera de molta utilitat disposar d'una identitat visual pròpia que englobi el concepte de la festa major, des del seu vessant més institucional, al més etnològic i festiu. Aquesta identitat visual ha d'ajudar a construir una marca que reforci el caràcter d'aparador i de dinamitzador cultural i cívic de Torroella de Montgrí. L’Ajuntament vol reforçar el nom "Sant Genís" com a element identificatiu i distintiu de la Festa Major de Torroella de Montgrí. L’objectiu és que, a llarg termini, el nom Sant Genís o Festa Major de Sant Genís pugui identificar ràpidament la Festa Major de Torroella de Montgrí, fins i tot en absència del topònim “Torroella de Montgrí”.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit