• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Camps de futbol Imprimir Correu-e

 

El camp de futbol de Torroella es va inaugurar el 1981 (l’antic camp de futbol era on hi ha ara els jardins John Lennon).

És un camp de futbol de gespa artificial, que s’usa també per a altres activitats esportives, com per exemple la pràctica del rugbi. Disposa d’enllumenat i dels serveis propis d’una instal·lació d’aquest tipus (vestuaris, marcadors…), i també de bar. La graderia, on es van instal·lar nous seients el 2002, és coberta i té capacitat per a unes 500 persones. A l’estiu del 2008, es va fer una remodelació dels vestuaris. 

El camp de futbol de l’Estarit, des del desembre de 2008, també disposa d’una  pavimentació amb gespa artificial, en una finca de 6.778 m2, entre els carrers de la Pletera, del Freu i de l’Empordà. Aquesta instal.lació també permet la pràctica del rugbi. Té totes les instal·lacions pròpies d’aquest tipus d’equipament: vestidors, dutxes, il·luminació del camp, etc. El 2002 es van equipar les grades, que són cobertes, amb seients. En total té capacitat per a unes 300 persones de públic.

 

Més informació:

Camp de futbol de Torroella: al GOOGLE MAPS

Ronda Pau Casals, s/n
17257 Torroella de Montgrí
Telèfon: 972 76 07 04
Correu electrònic: L'adreça electrònica està protegida contra robots d'spam. Has d'activar Javascript per poder veure-la.

 

Camp de futbol de l’Estartit: al GOOGLE MAPS

C. del Freu, s/n
17258 L’Estartit
Telèfon: 972 76 07 04
Correu electrònic: L'adreça electrònica està protegida contra robots d'spam. Has d'activar Javascript per poder veure-la.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit