• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L'Ajuntament amplia la cobertura de la xarxa WIFI municipal
L'Ajuntament amplia la cobertura de la xarxa WIFI municipal Imprimir Correu-e

(05.11.10) L'Ajuntament ha ampliat la cobertura de la xarxa inal.làmbrica municipal d'accés a Internet per millorar el servei que actualment es dóna al nucli de l'Estartit. En concret, s'ha creat una nova zona hotspot a la plaça de l'Església i s'ha ampliat la que ja hi havia al passeig marítim entre el port i l'oficina de Turisme, per fer-la arribar fins a l'avinguda de Grècia. D'aquesta manera la totalitat del passeig té plena cobertura.

D’altra banda, s'està treballant per millorar el servei a la urbanització Mas Pinell, on aquest mes s'instal·larà una nova antena.

En aquests moment hi ha 629 famílies connectades i donades d’alta a la xarxa WIFI municipal, una xifra molt alta amb relació a d'altres poblacions similars. El servei va tenir molt bona acollida des que es va posar en marxa el setembre de 2006 i el creixement d'usuaris ha estat progressiu. A aquesta xifra cal afegir els usuaris puntuals que es connecten a la xarxa per mitjà de les targes de prepagament. Només durant el 2010 se n'han venudes 1.400.

Actualment tenim repartides 5 antenes a diferents punts del municipi: campanar de l’església de Torroella, urbanització Torre Vella, urbanització Torre Gran, muntanya del Rocamaura i hotel Panorama, ales quals s'afegirà properament la nova antena del Mas Pinell.

També tenim 4 zones hotspot: al passeig marítim de l’Estartit, plaça de l’Església de l’Estartit, tram del passeig de Catalunya i places de la Vila i del Peix a Torroella.

Les millores en el servei continuaran l'any vinent amb una ampliació molt notable de la velocitat de connexió, que passarà dels 256 Kbps a 1 mega (quatre vegades més). La taxa de connexió continuarà molt per sota del preu de mercat. Actualment és de 6 euros i es passarà a 7,5 euros (90 euros a l'any). Pels majors de 65 anys empadronats al municipi, el servei de connexió és gratuït.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit