• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L’Oficina de Turisme incrementa d’un 60% les demandes ateses
L’Oficina de Turisme incrementa d’un 60% les demandes ateses Imprimir Correu-e

(30.08.10) L’Oficina de Turisme de l’Estartit ha incrementat d’un 60%, aproximadament, el nombre de demandes ateses durant el juny i el juliol respecte les dues temporades anteriors. De les 9.110 i 4.426 persones ateses el 2008 i 2009, respectivament, s’ha passat a les 13.645 d’aquest any.

Visitants atesos a l'Oficina de Turisme de l'EstartitTot i que és difícil concretar les causes exactes d’aquest increment tan acusat, es creu que pot ser degut al fet que els turistes redueixen cada cop més la durada de les seves vacances, una tendència general al sector, i que per tant hi ha més rotació de visitants. Això es tradueix, en conseqüència, en un major nombre de consultes i peticions d’informació de serveis, recursos, excursions, lleure, oci, restauració, etc. Tot plegat, però, és un bon indicador de l’alt percentatge d’ocupació que estem registrant malgrat el context de crisi. Per bé que no s’ha tancat la temporada i encara ens resta fer el balanç de l’agost, els indicadors són molt positius.

Si analitzem el detall del còmput global i la procedència dels usuaris del servei, podem observar, com a nota destacada, un increment molt gran de turistes francesos, que han passat de 1.840 i 1.906 el 2008 i 2009, a 3.276 el 2010. Això pot ser indicatiu que el factor proximitat ha estat determinant en l’elecció de la destinació. També han augmentat molt els catalans, que han passat de 1.083 i 993, a 1.706. En aquest cas considerem que el factor proximitat també ha estat rellevant.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit