• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies Lliurament de les Medalles del Montgrí 2010
Lliurament de les Medalles del Montgrí 2010 Imprimir Correu-e

El dimarts 24 d’agost va tenir lloc a l’Auditori del Museu de la Mediterrània l’acte institucional de lliurament de les Medalles del Montgrí, un guardó que es va instituir el 1985 per premiar  persones, entitats o empreses que hagin destacat en bé del municipi. Enguany els guardonats han estat Miquel Graells, Joan Radressa i la Penya Barcelonista Montgrí i Comarca. Miquel Graells, Lluís Grau (president de la PBMC) i el tres fills de Joan Radressa, que no va poder recollir
el guardó perquè estava convalescent d’una malaltia, amb l’alcalde, Josep Maria Rufí.

Miquel Graells i Vilarrodona
Ha exercit la professió d'artista, en especial la pintura i el dibuix. Persona d'una gran inquietud cívica i cultural, ha participat activament en el desenvolupament del nostre municipi a través de la seva obra. Disposa d'una magnífica col·lecció de fotografies  antigues de Torroella i l'Estartit que ha cedit en diverses ocasions en motiu de diferents activitats i projectes culturals.
 
Joan Radressa i Casanovas
Advocat de professió, ha desenvolupat al llarg de la seva vida una ingent activitat cultural al servei del municipi des d’una doble vessant. Ha estat vinculat a diferents entitats torroellenques de caire cívic i cultural; i d'altra banda, ha fet grans aportacions al coneixement de la història local a través de la seva gran producció d'articles a diferents publicacions locals.
 
Penya Barcelonista  Montgrí i Comarca 
Enguany, celebra el seu 35è aniversari, amb l'esperit de treball i de servei cap al poble igual de ferms que el primer dia. Així, la Penya participa de manera destacada en diferents activitats al llarg de l'any, com per exemple, la tradicional cantada d'havaneres, el cremat que ofereix cada any per Sant Genís, la organització d'activitats esportives amb diferents clubs.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit