• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies La Generalitat reforçarà la promoció dels pirates i corsaris com a recurs turístic
La Generalitat reforçarà la promoció dels pirates i corsaris com a recurs turístic Imprimir Correu-e

(09.07.10) L’alcalde de Torroella de Montgrí, Josep Maria Rufí, i el Conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet han signat aquest matí un conveni de col·laboració per treballar conjuntament en el desenvolupament de les capacitats locals de promoció turística a través dels seus recursos intangibles.

El Pla d’Implementació dels Recursos Intangibles de Catalunya, que identifica, ordena i categoritza els recursos turístics intangibles, situa al nostre municipi diversos recursos considerats prioritaris i vinculats a la marca «La Catalunya rebel (1500-1740)«. En aquest sentit, el conseller Huguet ha anunciat que es vol crear i consolidar una oferta de turisme cultural associada a  pirates i corsaris.

El conseller Josep Huguet i l'alcalde Josep Maria Rufí, acompanyats de David Mascort, director dels serveis territorials, i d'Àngel Planas, Conseller Comarcal de Turisme, durant la signatura del conveni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visita als càmpings Les Medes i Castell Montgrí
Un cop formalitzada la signatura del conveni, que s'ha fet a la Casa de la Vila, el conseller i l'acalde s'han desplaçat fins a l'Estartit, on han visitat el Càmping Les Medes.

Huguet ha encoratjat el sector a «continuar treballant per a la qualitat en la línia que ho ha fet un càmping de primera categoria com el de Les Medes», premiat en diverses ocasions (acaba de recollir a Essen el premi DCC Europa Preis 2010) i convertit en referent en temes mediambientals. A banda de l’ISO, compta amb segells de qualitat ambiental i de gestió ambiental verificada. Huguet també ha visitat el càmping Castell Montgrí, on s’ha reunit amb una àmplia representació del sector comercial i turístic de la zona, entre la qual hi han estat presents els màxims representants de l’Estació Nàutica l’Estartit-Illes Medes.

El conseller ha parlat del lideratge quant a oferta de qualitat del sector i ha pronosticat una repuntada d’ocupació d’aquest tipus d’establiments a causa de la crisi. Segons Huguet, «els càmpings tenen una alta flexibilitat per adaptar-se a les demandes dels clients i això en  juga a favor».

El conseller ha recordat que Catalunya es manté com a  primera destinació de turistes de l’Estat que opten per anar de càmping i també ocupa la primera posició del rànquing quant a pernoctacions, ja que allotja el 47,5% dels viatgers i concentra el 49,5% de les pernoctacions totals.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit