• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Caja Madrid dóna un vehicle a l’Ajuntament per al manteniment del medi natural
Caja Madrid dóna un vehicle a l’Ajuntament per al manteniment del medi natural Imprimir Correu-e

(31.5.10) Obra Social Caja Madrid ha subvencionat íntegrament amb 33.000 euros la compra d'una furgoneta adaptada 4x4 que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí destinarà a tasques de manteniment i millora del medi natural.

L'alcalde, Josep Maria Rufí, ha valorat molt positivament la bona predisposició i voluntat de col·laboració que ha mostrat l'entitat des del primer moment que es va plantejar aquesta necessitat. Rufí ha recordat que el municipi té una superfície de 6.613 hectàrees, la major part de les quals gaudeixen d’algun tipus de protecció degut al seu alt valor ambiental o agrícola. En aquest sentit, ha assenyalat que 4.515 hectàrees s’inclouen dins del recentment aprovat Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter. «Aquesta realitat dóna un alt valor al municipi, però també comporta un esforç molt gran per part de l’Ajuntament a l’hora de destinar recursos econòmica i tècnics a la seva preservació. És per això que donem tanta importància a la col·laboració de Caja Madrid», ha declarat l’alcalde.

La presentació oficial del nou vehicle s’ha realitzat aquest migdia. A l’acte hi han assistit l’alcalde; la regidora de Medi Ambient, Maria Ferrer i el regidor de Serveis Municipals, Joan Puig, per part de l’Ajuntament, i  Narcís Puigdevall, director de zona de Girona i Xavier Isern, director de l’oficina a Torroella de Montgrí, per part de Caja Madrid.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit