• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Ja es poden consultar a la web tots el números dels Papers del Montgrí
Ja es poden consultar a la web tots el números dels Papers del Montgrí Imprimir Correu-e

(18.5.10) Des del mes d'abril es poden consultar tots els números de la revista Papers del Montgrí, que edita el Museu de la Mediterrània, a través de la pàgina web Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO). En aquesta pàgina web, impulsada pel Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya i per la Biblioteca de Catalunya, s’hi poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes.

En els Papers del Montgrí es recullen bona part de les activitats del Museu de la Mediterrània: catàlegs d'exposicions, cursets, conferències, estudis, treballs d'investigació, guies... Va néixer l'any 1981 amb l'obertura de l'antic Museu del Montgrí i del Baix Ter. Té una periodicitat anual (tot i que en alguns casos se'n poden publicar dos a l'any).

La possibilitat de consultar online totes les publicacions ha estat iniciativa del Centre de Documentació del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter.

La principal finalitat de RACO és augmentar la visibilitat i consulta de les revistes que inclou i difondre la producció científica i acadèmica que es publica a revistes catalanes. Així esperem que a partir d’ara els Papers del Montgrí tinguin una difusió més gran i que més investigadors puguin fer servir els nostres llibres per crear els seus treballs.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit